![]() |
Re: Intanlirea posesorilor si pasionatilor oltcit 2012
Sunt in tratative cu sormea sa vina cu cealalta masina
|
Quote:
|
bobocule stai sa vedem cati ne strangem
:) si pe urma mai vb ...de locatie si data |
Data cel mai bine dupa ce ne hotaram cati vor fi prezenti...pana acum prezenta este slaba dar e inca devreme,doar in ploiesti ne strangem cam 8-9 masini daca suntem toti prezenti :P
ca si locatii posibile,daca se aduna suficiente masini din zona olteniei poate o punem de-un pitesti caci pare cat de cat undeva la mijloc...pentru accelerator stiu ca e greu tocmai din moldova,distanta destul de mare |
sau la Sibiu? aproximativ fiecare dintre cei inscris vor parcurge acelasi nr de kilometri,dar ramane sa va hotarati voi.:rolleyes2
|
Sibiu nu merge că seamănă a destinaţie de naţională; care naţională se dezbate pe forumul Oltcit.
|
A nu se intelege gresit,nu se vrea o a doua nationala,se vrea o iesire de o zi in principiu...
|
Ploiesti -RJV,CME, RPH
Bucuresti -UXD,NUH Craiova -TEI,KNK,LRD Pitesti - Alexandria-TVS Brasov- Ramnicu Valcea - ABU Bacau - FNX depinde de data si locatie. |
|
Eu nu zic nu :D chestia e ca s-ar putea sa fie cam la sud de multa lume...
|
sincer nu imi displace ideea e destul de aproape si de craiova ... vedem ce si cum ..si mai ales cand
|
Quote:
|
Alexandria era doar o idee.
Sunt de acord și eu să fie la Pitești. Ce ziceti să mergem de Simfonia Lalelelor? |
Eu nu stiu ce sa zic, dar am impresia ca majoritatea persoanelor ar fi de acord daca s-ar tine intalnirea la Bucuresti, ca si anul trecut, avand in vedere ca au fost ceva participanti atunci...
E doar o parere personala! |
bucurestiul nu ma prea incanta ... dar hotarativa odata asupra datei ... in cazul meu aia e important ..si in functie de aia vad daca pot veni sau nu ... apoi locatia ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning