![]() |
La multi ani!!!! :lol: :lol: :lol:
Fie ca noul an sa va aduca bucurii in suflete si ca toate dorintele sa vi se implineasca!!!! Eu fac revelionul cu iubi meu :mrhappy: |
ei?
haideti... care ce mai faceti? eu, traditional, fac rev acasa, la ai mei... cand o sa cresc mare, ies si eu in lume voi? |
voi va plangetzi ???
yo , pe langa ca stau acas' , nu pot sa beau nimic (la alcool ma refer) , ca iau medicamente de vro' 3 zile , si cretina aia de doctoritza cica tre' sa mai iau cel putin inca 7 zile. asa ca pentru petrecaretzi sa le mearga misto , iar cei care se plictisesc , sa mai scrie aici , sa mai povestim. La mult ani ! |
Eu acu ma duc in oras pana la mama ... ca ea e de servici (lucreaza la RomTelecom si trebuie sa opreasca comvorbiri :roll: ) si ma intorc pe la 1 asa .... !
Cand ma intorc o sa va povestesc atmosfera din centru` Craiovei : de unde se dau cu artifici , unde este spectacol ... si multe altele :wink: P.S. : paote am greseli da scriu din graba :wink: |
Ciao Darwin (in frunte cu Roxi big tits :shock:) si Vacanta mare rulles !
PS: Speedy5 - beau eu si pentru tine, baby :twisted: PPS: Gratzian - cand o sa ne facem mari, facem un chef crunt ? :lol: |
Speedy5, sa nu-ti para rau ca nu poti sa bei. Gandeste-te ca soferii adevarati nu beau niciodata.
|
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!! cu intarziere de cateva minute :P
|
La revedere 2004, bine-ai venit 2005!
|
LA MULTI ANI !!!
|
gata ... am intrat in 2005 .. deacum sa trecem la treaba ....
|
Re:
Quote:
gabi , mersi frumos , stiam ca ma pot baza pe tine :P intre timp , am dat o tura prin oras (TM) , si cred ca la fel ca peste tot , plin de ramasite de petarde pe strazi , cate un taxi ratacit etc. pe la voi ce mai e nou ? |
Este 02:40 ! Acm am ajuns acasa ... am fost in centrul orasului ! A fost o nebunie totala !!! Sa stiti ca mai mult au dat oamenii cu artificii decat ce a dat primaria :lol: !!
In orice parte unde te uitai ereau artificii ... chair daca te invarteai in jur .. :wink: !! Artificiile au inceput calumea de la aprox. 11:30 pana pe la aprox. 12:30 .... deci a durat cam 1 ora ... super :!: La ora asta pe strada sunt numai tziganii care isi fac de cap ... si rar mai gasesti cate un roman care se plimba !! In rest localurile sunt pline si este multa veselie :wink: Pacat ca nu am avut aparat foto :cry: :cry: :cry: Sper ca la anu` va fi mult mai super :wink: |
Cel mai sincer \"La multi ani!\" pentru pustiu' meu preferat, EvLSanT0s, care azi a implinit 16 anisori. Fratioare, sa-ti dea Dumnezeu 1000 de ani de viata si eu sa traiesc sa ti-i numar! Iti doresc tot binele din lume si nu uita ca fratele tau e alaturi de tine pana la capat!
La multi ani si pentru SEBASTIAN, care astazi isi serbeaza ziua de nastere! La multi ani Craiova, La multi ani Romania, LA MULTI ANI 4TUNING!!! |
La multi ani in primul rand sarbatoritilor si apoi si restului lumii :))
LA MULTI ANI !!!! |
1 Attachment(s)
[size=18][/size]LA MULTI ANI
SI LA MULTE CURSE :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning