![]() |
Re: Am nevoie de indrumari pt un sistem audio
am urmarit posturile voastre, va multumesc pentru sfaturi..........intre timp am decis sa nu mai cumpar alte boxe, mi-am luat o statie BLAUPUNKT GTA 475, si tot ce imi mai trebuie acum este un subwoofer, ma gandeam sa optez pentru un JBL CS 1204T .......astept pareri si sfaturi......mersi
|
am urmatoarele:HU clarion 958,difuzoare fata/spate dls ur5 nu stiu ce amplificator sa-mi i-au ma gandeam la helix,exista ceva mai bun(care sa scoata un sunet ma i puternic si mai clar decat helix,dar care sa aiba acelasi pret)cine ma poate ajuta?P.S.va multumesc anticipat:D am uitat sa specific pt un megane II
pe viitor as vrea si un sub cu un amplificator de vreo 400w curati cu un bas adanc si profun nu care sa-mi faca doar galagie in masina.astept recomandari daca stiti ceva bun |
DLS CA12 dar puterea o da la 2 ohm.Si 500 la 1.
Daca ai nevoie pt dif de 4 ....Spune si impedanta ,sau macar ce dif e ( firma / model) |
ma ajuta si pe mine cineva ? https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=16 ..mersi :)
|
ia-ti o cutie, nu tub.
eu ti-as recomanda un hertz energy EBX 200R dar este mult peste bugetul tau, asa ca incearca un JBL GTO 1200 B (sau un 1000 B daca esti pe un buget mai auster). |
Tinand cont de buget as recomanda
Bass Pack Mutant * Subwoofer bass reflex 12" (30 cm) * putere: 200W RMS (600W max) * raspuns in frecventa: 32 - 800 Hz * SPL: 90dB * 2 bobine * amplificator monoblock * putere: 150W RMS * bass boost * filtru low pass variabil * Kit de cabluri inclus o cablu alimentare 5m (rosu) o Portsiguranta cu siguranta 30A o cablu masa 1,5m (gri) o cablu semnal RCA 5m (remote inclus) o cablu subwoofer 2m o conectori necesari ai inclus si kit de cabluri nu mai trebuie separat !!!! iar pentru usi : SAL RFP 16S sistem : * sistem pe 2 cai * diametru 16,5 cm * putere muzicala 110W * raspuns in frecventa 35 - 22500 Hz cred ca tot acest sistem ii ok pentru tine si nu depaseste cu mult bugetul tau !!! |
mersi mult WhiteDevil pentru sfaturi, pana la urma ce este mai recomandat la capitolul subwoofer, tub sau cutie ?
|
Forma nu are nicio importanta. Important e ca incinta sa fie cit mai rigida si corect calculata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning