Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Oltcit (https://forum.4tuning.ro/320-zona-tehnica-oltcit.html)
-   -   Probleme/modificari - cutie de viteze (https://forum.4tuning.ro/320-zona-tehnica-oltcit/30996-probleme-modificari-cutie-viteze.html)

Madalin Zolti 22-01-07 19:49

Re: Astept si eu niste raspunsuri

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 708888)
si cutiile de pe RL tot nashpa sunt banuiesc. deci cel si cel mai bine e o franta 4 sau 5 cum apuc ?

cv in 5 franta e cea mai buna :))) ocoleste-o pe cea 4 fr sau alea de gsa

bogdanlascu 22-01-07 19:51

ce are cea in 4 fr madaline?io merg cu ea de 140 000 km si viteza max se obtine cu cea 4 fr

MARI_NSL 22-01-07 20:01

bafta la modificari . da cam multa munca . crezi ca iti consuma mai putin cu aia in 5 .

OltcitPower 23-01-07 16:13

ce are cea de GSA?
tu vorbesti din barfe, si din auzite...stimate Madaline.
ia mai taci!

COJONES2GOOD 23-01-07 17:51

Salut Danutz!Daca vrei sa scutesti timp si munca pot sa-ti ofer o cutie in 5 tr deja montata pe un RM!

Madalin Zolti 24-01-07 09:47

lasati-l pe lascone sa vb ..
aia de gsa trebe modificata frate prinderea la spate.. plus ca-i trebe carcasa de ambreiaj de CV franta.. plus ca e scurta si tine si motoru turat ptr aceeasi viteza
aia 5 franta de axel e cea mai buna, si ca viteza maxima si ca tot
e cea mai recomandata pe trs-u

nu mai vorbim de faptul ca pupa si kat drive si-au inlocuit cv-urile 4fr cu 5 fr de axel.. asa ca..

Madalin Zolti 24-01-07 09:53

la fel a facut si dj05fmx din craiova

Laure2fast 24-01-07 09:55

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 712691)
la fel a facut si dj05fmx din craiova

daca nu il cunosti nush dc vorbesti..esti sigur ca are cutie in 5 trepte???tastezi aiurea sa te bagi in seama :doh:

dj05fmx 24-01-07 10:03

ma nepoate:shock: :shock: de cate ori ti-am zis sa nu mai vb ma vere de mine si masina mea!!! de unde m__ti ma__ti sti ma tu ce GU__a M--ti de cutie am io pe masina ma prost---le?????

ti-am mai zis vere nu ma mai cauta, nu imi mai trimite mesaje si nu mai vb de mine sau masina mea ce m__ti ma__ti e asa de greu dde inteles ma ciung_u P00ulii mele de stramb!

si ca sa nu fiu offtopic prefer oricand 4 fr peste 5fr 5ro sau orice alta cutie vreti voi...si daca oamenii aia si-au pus 5fr e treaba lor si si-au pus cutia aia dupa ce au incercat cateva cutii sau li se pare ce-a mai potrivita pentru ei si motorele lor!!!!

deci bai gâga madalin zolti zoli cum plm iti zice....frate fa un efort si scoate FMX din mintea si posturile tale... END

Madalin Zolti 24-01-07 10:16

[QUOTE=dj05fmx;712695]omule lasa vrajeala, am vb cu cineva care te stie si mi-o zis ala ca ai 5 fr pe masina
altceva nu am de zis ca nu ti-am vazut masina si oricum nu vreau sa fiu off topic degeaba

Laure2fast 24-01-07 10:21

[QUOTE=Madalin Zolti;712707]
Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 712695)
omule lasa vrajeala, am vb cu cineva care te stie si mi-o zis ala ca ai 5 fr pe masina
altceva nu am de zis ca nu ti-am vazut masina si oricum nu vreau sa fiu off topic degeaba

=)) =)) spunei celui care ti-a zis ca e prost informat...il cunosc pe FMX si are cutie 4 (patru) franta...Doamne... :O

dj05fmx 24-01-07 10:29

asa ma si chiar daca as avea eu pe masina 5 trepte ce inseamna asta?? ca tre sa isi puna si omu ala sau ce vrei sa demonstrezi prin asta...chiar nu inteleg de ce trebuie sa ma dai pe mine exemplu....care e treaba??? vrei sa mai tepuiesti pe cineva sau ce??? te pregatesti sa mai arzi pe careva??? ti-am zis nu aveam nimika cu tine daca erai baiat serios dar eu cu teparii nu discut si sa nu ma aburesti ca tu ai fost tapit bla bla asta te duci si ii minti paia la gradinita!!! m-am ferit sa postez p-aici pe 4 tuning dar pt tine fac un mic efort!!! ba vere deci uite cum sta treaba la ora actuala facem un mic pariu...eu ma intalnesc cu cine vrei tu Laure2fast, danyPMD, body care e si observator aici pe 4 tuning si facem in intelegere- ii urc pe toti in masina la mine sa caute ei a 5a ca poate am si nu imi dau seama si nici nu stiu eu unde e a 5a la mine si daca nici unu nu reuseste sa o gaseasca tu nu mai postezi paici!!! e ce parere ai???poti sa il chemi si pe omu ala pe care il cunosti tu din craiova si care ti-ar fi zic asa ceva despre mine

ia gandeste-te si tu cu mintea aia ta mica si ofilita ce interes as avea sa bantui paici sa tocesc tastatura pt tampeniile de le debitezi tu??? ce as avea de castigat daca as spune ca am 4 fr si nu 5 fr??? numai sa iti stric tie reputatia si cuvantul?? care reputatie si care cuvant ca lumea deja a aflat cine esti si ce tepe dai... inca odata nu aveam nimika cu tine daca erai baiat cuminte la locu tau, dar tu fiind tepar da-te-n mort--i mat--i!!!!

END

bogdanlascu 24-01-07 11:55

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 712688)
lasati-l pe lascone sa vb ..
..

spre deosebire de tine eu cind spun ceva spun din practica nu din auzite asa ca mai subtire

COJONES2GOOD 24-01-07 22:18

Bravo baietzi!!!Omul acesta care e nou printre noi ,a deschis un topic ptr a cere informatii nu ptr a citi anumite discutii offtopic cu aspect de mahala1Oare e frumos asa????????????:evil:

Danutz Bratosin 24-01-07 22:52

Asta e frate eu i-am intrebat ca sa ma informez si eu sa stiu ce trebuie sa adaptez si ce sa fak k sa-mi mearga cutie de 5 si ei nu ii vezi......... asta e

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning