![]() |
Re: Nissan Skyline Aero Concept
hai sa fim seriosi, se aseamana prea tare cu infiniti g35
sa speram ca macar performantele o sa fie mai bune mai mult imi place seria anterioara skyline R34 |
super astia de la nissan ma uimesc
la asa ceva nu ma asteptam e de necrezut cu toate ca stopurile aduc cu cele de pe g35 |
unreal,prea tare masina in special culoare....!!!
|
Arata bine si are elemente deosebite,cum spunea si cineva mai sus,dar numele Skyline inseamna coupe pur si dur,care ajunge cu tuning si la 1400 CP ,si mai ales nu o masina rosie...
|
cei de la nissan sau adaptat si ei cu o masina banuiesc ca ffff puternica care poate o sa ajunga si la mai mult de 1400 de cai la cerintzele pietzei ca nu puteau sa faqa cva ca aqum 10 ani....eu cred ca rosu avantajeaza fff bn masina iar toate elementele caroseriei sunt bine puse mai ales evacuarea care da un aer extravagant masini iar prizele de aer arata conceptul aero :D :) eu zic ca e reusita si fffffff bine gandita
|
Quote:
|
Se vede un progres indiscutabil fata de modelul care a facut furori..
Oricum masina e reusita.. Culoarea...nu mai zic nimic... |
nu cred ca trebuie sa se lege lumea atat de mult de culoare. e o kestie care poate fi modificata in cateva ore, si pana la urma nu o sa vina numai pe culoarea asta, daca masina va intra in productie sunt sigur ca o sa fie o gama larga ;)
|
Foarte tare ...fruomasa masina......
|
1 Attachment(s)
Skyline-ul coupe asteptat de toti impatimitii va aparea in 2008 si va avea performante gen Gallardo sau Porsche 911 Turbo scoase dintr-un V8 .Asa cum spunea Achim,Skykine limuzina e un Infinity cu mici modificari si cu sigla schimbata ( e voie in concern sa se faca asta :-) ).Coupeul se afla deja in teste avansate asa ca pregatiti-va...Arata cam asa:
|
nasol
E prea eleganta e majina de lux nu m`ai are nervi :((( so sad
|
Quote:
Nu pot intalege ca e versiunea sedan de la Infinity G35, nu un coupe cu aceasi destinatie ca si cel modelul precedent. |
Imi place jucarica :)
|
spatele e de la infiniti , iar botul nu mai zici k e skyline - e frumoasa masina da' sa o ai ca masina de familie nu ca masina sport - PARK NU E SKYLINE !! !! !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning