![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Sal foarte tare masina ai griza de ia si multa bafta in continuare la modificari ,si poate ne vedem pe 27 la academie .
|
ce se intampla pe 27 la academie?...se intampla ceva program cultural artistic?......ar fi frumos sa interpretez si eu ceva...
In legatura cu consumul...asta nu se intreaba....deja nu mai conteaza cand faci o astfel de modificare...daca vroiam economie imi puneam motor de 1.2...sau 1.5 dci. |
1 Attachment(s)
O proba de sunet.....cu un singur far functional...
|
faina masina, am avut si eu o nova inaite si am fost multumit de ea si apropo la mine nu intra apa inauntru
|
nici la mine nu intra apa inauntru...insa de zornait...asta este...am mers cu supernova si este diferentza de fiabilitate...
oricum...misto ce ai facut din novutza ta :) |
e diferenta pe dracu in portbagaj e umezeala cand ploua stau cu cartoane ca sa mai absorba din ea iar haionul la inceput nu zdranganea acum sa mai lasat iar cuiul ala de prindere e de rahat si iar troncane ca dracii .totul e sal reglezi cat mai bine eventual sa vezi daca trebuie schimbat chederul ala
|
Cred ca stau de vorba cu niste proprietati norocosi......ori aveti o parere prea buna despre masinile voastre.....si nu observati micile defecte.Masina mea este din 98..si nu imi aduc aminte sa fi plouat vreodata ..si sa nu fi intrat apa in masina.Nu va inchipuiti ca inotam prin masina....dar ceva tot trebuia sa fie ud.Sa nu mai vorbim de geamuri aburite.
Va dati seama ca din moment ce am inceput sa investesc in ea....imi place...si o consider o masina cu potential....dar...daca nu ar avea toate astea enumerate mai sus...nu ar mai fi dacie. Nu vreau sa supar pe nimeni..sau sa se creada ca denigrez dacia....dar cam asta e adevarul. |
a mea e din 2001 si sincer itzi zic nu am avut pana acm probleme de gen apa cu ea...recunosc troncane...se aude motorul in masina...este dacie..nu am cine stie ce parere despre ea...da chiar m-a mirat faza cu apa...pt k am mai avut o 1400 si aveam probleme serioase cu apa...
cred k am noroc la partea asta...oricum se compenseaza la restu :D banuiesc k daq te intreb cat ai investit aproximativ nu mi-ai spune nu? intreb deoarece anu acesta as dori si io sa fac cam acelasi lucru pe care l-ai facut tu si vreau s stiu si io cam cat m-ar duce... |
5 Attachment(s)
Alte poze......
|
Investitia nu poate fi calculata usor...a fost in mai multe etape.....asta nu este primul motor care il am pe masina.....am mai avut unul inainte...tot de 1.8 dar fara 16v.Nu pot sa iti zic total cat a costat...oricum destul.
|
3 Attachment(s)
Poze cu mot vechi......f3n(tip motor)
|
Impropriu spus 1.8 ! ;)
In flimu ala cu GTTul...ce a patit Reno'u de nu a mai ajuns la finish ? Poate il sti,poate nu,dar DaniWMK,daca il rogi,te poate ajuta cu niste ponturi valoroase.A avut si el combinatia asta sub oo ! :D |
imi place ce ai facut cu masina......sleeper
|
cum stai cu un gtt stock ?
|
Pt adevaratii posesori de Dacia cu motoare puternice, numai respect!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning