![]() |
Re: Un simplu TDS....(VL 23 SOB)
Ce as vrea si eu un simplu tds ca astaaa :D Nici nu stiam ca asa arata la inceput, a fost cale luunga pana sa ajunga cum e acum. E foarte faina masina, unul dintre sedanurile care m-a inspirat sa-mi fac si eu masina cum trebuie. :shock:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ms pt com....da a fost cale lunga si inca mai este...dar pt a putea fi urmarit thread`ul am sa pun doar o poza facuta azi..... in rest am sa continui de unde am ramas cu povestea de la satu mare.... |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
inca o serie de fotografi antice si de demult :P
|
O masina cu adevarat frumoasa si care pentru un 2.5 TDS chiar trage.Despre proprietar ce sa mai zic ca a bagat ultimul ban in masina asta.Mult respect pentru ceea ce faci si ca tii steagul sus pentru E36.
|
un bmw e36 sedan foarte ingrijit , smechera culoarea , spor la munca
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
a urmat un nou motor tot de 2.5 tds numai ca aces motor avea doar 70 de mi km....
|
Quote:
ON! Un TDS care trage!.....chiar Trage! |
Confirm :twisted: trage super bine masina am condus-o si stiu ce zic ;)
|
Quote:
:)).....tu nu man....nu`ti lua motor SH.....eu da ca`l stiu :)) si hai sa`l luam aman2 =)) la fel ca si cu ursu`...:)) nebun esti ma...daca din greseala mai ai poze cu vechiul SOB.....as aprecia daca ai posta cand ai timp :P PS...da cousin asa este...inca trage nebunu`....cat pt un TDS.... |
felicitari pt tds superb! cati mai multi km fara incindente!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
de la Cosmos Schwarz la negru mat,unicul e36 negru mat din valcea la vremea respectiva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning