![]() |
Re: About Skoda
7 Attachment(s)
Salutare!
Are si tatal meu o Octavia 2 de care m-am ocupat putin ca sa spun asa din punct de vedere estetic. Masina merge si se comporta super. Maximul de viteza a fost atins pe Soarelui (200km/h) mai mult nu merge era pedala la maxim. Este dotata cu un motor 1.9 TDI, 77k, 105 cai. cat despre tuning include asa: -Body kit milotec -pleoape faruri milotec -grila radiator cromata milotec -iesiri toba inox milotec -eleron lamelar portbagaj milotec -eleron luneta autostyl -ornamente stopuri cromate autostyl -ornament crom bara fata autostyl -grila cromata milotec -prize de aer milotec Masina e de-a dreptul incantatoare si tata e foarte multumit de ea... Si cateva imagini: |
Am dat comana de octavia tour 1.9 tdi pe 23 aprilie.comanda ar trebui onorata dupa spusele lor si calculele mele in jurul datei de 15 iunie...(aveti idee, o sa intarzie?)
voiam sa va intreb cu ce afecteaza "pachetul drumuri grele" tinuta de drum a masinii ?... (imi place sa conduc mai sportiv, sa ma las pe curbe .. etc.) |
sa-ti pui si inoxu ala nou pe langa numar in fata k ar arata super ;) nu-mi place mie cu inoaxe k a mea mi-am facut-o toata neagra dar e super faina si a ta sa stii ;)
|
Quote:
"pachetul drumuri grele" ridica garda masini vreo 5 cm. eu am pe ea pachetul drumuri grele si este f bine in plus de asta iti apara si baia de ulei..ca la ce drumuri avem noi pe aici....e cam necesar:) la ce dealer ai dat comanda? multa bafta si sa o stapanesti sanatos si fara incidente;) |
pai eu sunt din medgidia,jud.CT... la dealerul de la constanta... nu stiu exact cum ii zice ;). si tot nu am aflat.. afecteaza stabilitatea masini ? (adica e normal sa fie altfel de la garda ridicara.. dar am inteles ca suspensia e mai tare,deci ar trebui sa compenseze)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning