![]() |
Re: Omologari Dacia
de ce nu dai tu un telefon la RAR la informatii sa iti spuna ei ce e de facut.Presupun ca tu vrei sa o omologhezi ca sa iesi cu ea din tara sau ce?
|
pai nu stiu ce sa zic, teoretic daca masina din fabrica este cu injectie si catalizator nu ar fi normal sa fie macar euro 1 , cat despre iesit din tara nu cred ca nu pot iesi cu ea.
|
Ti-am zis cel mai bine te interesezi la ei.Intra pe www.rarom.ro pentru mai multe informatii si daca nu te lamuresti suna la numarul de informatii de pe site.
|
multumesc mult
|
Quote:
am fost si la rar voluntari si nu se pot omologa ca ele la randul lor nu sunt produse de o firma care sa fie le poata omologa! asa ca.... romania o tara plina de comunisti! poate peste vreo 40-50 de ani se mai stablilizeaza si sistemul nostru! oricum pana la civilizatie mai avem cale lunga... |
TAU-le sa unteleg k u nu poti circula cu stopurile alea????
Am si eu o intrebare, stie cineva cat m-ar costa si pe mine sa imi schimb gumele in talon in loc de 155 sa am 165 sau 175 si ce implica asta!!! |
pana la 1 aprilie o sa termin eu site-ul.
Acolo o sa gasesti legislatia despre omologare, standarde etc. Mai asteapta un picutz. |
Salut pasionati ai masinilor!Dak nu imi expira ITP-ul si merg la RAR pt identificare mai il faK?Mentionez k nu sunt proprietarul urmeaza sa devin!Pls help!:?:
|
pai nu iti face itp ...
|
Quote:
|
iti verifica seriile doar atat nu iti face la identificare nici o verificare tehnica te costa la 95 ron omologarea
|
Quote:
|
185 se poate omologa? Conteaza si grosimea gumelor? Imi pot pune gume de 175 50 13 sau 185 50 13 fara probleme? sau trebuie neaparat 175 70 13 ?
|
Quote:
nu ai voie nici cu alt volan decat cel standard. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning