![]() |
Re: Tico - Batranica mea :)
Mai dragut e movul de pe ea decat folia aia. Deci uita de ea si cumpara jante mai bine.
|
Vad ca nu te potolesti.... Tu compari Tico cu un bmw? :-| Inteleg, ti-e draga masina, si mie imi e ca am avut si eu, DAR nu se face asa cum zici tu. Dar daca nu vrei sa asculti, si zici ca "ne c***m" in gusturile tale, te invit sa faci cum crezi! :twisted:
|
Salut. Foarte frumoasa masina ! Ce dimensiune ai la anvelope?
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu vrei sa-ti tii masina "intr-o bucata" cu autocolant? :lol:
Daca a aparut rugina, poti sa faci ce vrei tu, pana nu cureti bine tabla si nu o tratezi, nu faci nimic. Perie de sarma pana se curata toata rugina, daca e nevoie ramai si cu gauri in tabla, problema pe care o poate rezolva un tinichigiu, dai cu un tratament contra ruginii (Loctite am inteles ca ar fi foarte bun), se chituieste unde e cazul, sa aduci la nivel... sprit chit pt finisaj, chit fin daca e cazul la final... iar sprit chit si vopsea. Sau colant, in locul vopselei. Dar nu colant direct, nu faci decat sa ascunzi defectul, si nici macar nu il ascunzi bine, colantul nu o sa prinda pe rugina, o sa se vada denivelari, gauri etc. si rugina netratata va avansa "ascunsa" pana cand o sa te trezesti ca nu mai ai praguri sau aripi sau usi. Plus de asta, imitatia de carbon e... doar o imitatie. Si nici nu da bine pe orice masina. Mai bine rezolva problema cu rugina si vopseste-o, integral sau doar unde e cazul, dupa buget, in aceeasi culoare... e frumos movul asta pe Tico. |
Quote:
|
Luni intram in reparatii :D
|
o folie pe geamuri ar fii binevenita
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
si pozee!!!mai multe pe parcurs,ca n-am mai avut baterie:P
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Sub chitul ala de fibra, care apropos nu e pt finisaje, ai tratat tabla cu ceva solutie anti-rugina? Daca nu... pacat de bani si munca.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning