![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
1 Attachment(s)
benarul ....
|
1. despre care academie e vorba ?
2. tau-le tu stai aproape de academia asta, ca sa stim daca ti-e frica de politie sau nu vrei sa bagi prea multi bani in benzina ( vezi ca sa ieftinit benzina ) ;) 3. ne vedem acolo p.s. poate o sa va mai ganditi in leg cu ziua , yo zic ca duminica ar fi mai bine |
mey daca vrei sa stai sus la polivalenta si sa astepti pana pleaca garda ca sa nu ramai fara talon treaba ta.... chiar stau f departe de academie! am ales locul ala ca poti parca masina si nu are nimeni nici o treaba cu tine poti pleca in mai multe directii(daca intelegi la ce ma refer)!
asa ca ne vedem acolo baieti... |
|
daca tu crezi ca politia vine la polivalenta sa-ti ia tie talonu yo unu nu prea cred ,politia vine filmeaza si dupa aia poate sa-ti trimita o scrisoare acasa ;)
si credema ca yo m-am trezit cu iei la usa sa-mi de-a in mana invitatia pt baru ala al lor de la udriste ( nu au trimis prin posta ) ne vedem pe 27 ;) |
Quote:
|
plm mah toti aveti cate o parere faceti un poll si sa voteze lumea daca vrea sambata sau duminica... ar fii cel mai corect mie unu i-mi e indiferent..dar totusi zik sa o lasati asa ka sa dus destul de mult zvonul si nu frumos :)
|
Quote:
|
nu mai bateti campii mai, politia mai are si alte treburi...ca de ex sa ridice permise auto...:d
|
Quote:
|
va rog sa luati si aparatele foto de acasa si sa faceti muuuuuuuuuulte poze :D la toti participanti
|
vin si eu cu cazanul :)
|
Quote:
|
se pare ca a ramas...sambata la 0ra 16:00 pe data de 27 luna aceasta !!!
asteptam cat mai multi posesori de <<< DACIA >>> |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning