![]() |
Re: Cine stie sa-si dea cu parerea
masina este scumpa dar din pacate asta e piata SH romaneasca. Preturile sunt mari. Sunt oameni care cer 1000 euro pe dacii super vechi, deci de ce n-ar cere cineva pe un Prelude 5500. Nu vad ce conteaza cat costa in occident masina.
O singura chestia. Nu are 150 cp. In rest, arata foarte bine si daca si merge in consecinta, un 3500 euro ar fi ok. |
Quote:
deci e bine? |
e bn....da cum de a scazut de la 5000 la jumate...
|
Am negociat la sange. Dar m-a ajutat si faptul ca omu are multi bani si tocmai ce-si luase un Toareq.
Probleme nu am cu ia , mai puti un tampon de motor pe care nu-l gasesc. Daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator. E un tampon chiar din fata distributiei , stanga cum stai la volan. |
mda...acu realizez....masina asta din aprilie incoace imi apartine mie. Pantino mi-a vandut-o cu 3500 si se jura ca a dat pe ea 5000 E...acu vad pe forum ca a dat pe ea 2800. In fine asta e piatza...sa mai crezi pe cineva in lumea asta de rahat :lol: Bravo Patino...erai foarte convingator...In fine nu regret nici un banut din cei 3500 dati pentru ca masina e bestiala si mai buna decat tot ce am vazut la banii astia timp de vre-o 2-3 luni de zile.
|
Ai dat bine pe ea 3500. Un pret bun. Taxa de inmatriculare daca o aduceai de afara era 5100 euro. Asa ca...
|
All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2025 4Tuning