![]() |
1 Attachment(s)
uite aici un filmulet care e facut cu telefonul de mine la clio, motor 1,4 75cp ca pe solenza/ logan 6000rpm el e extensie .3gp dar l-am schimbat eu in avi ca sa pot sa fac upload.. merge cu nokia multiplayer si probabil si cu quick time.
asta referitor la faza cu 4700ture |
1 - in filmuletu ala al tau nu sare de 5800 desi m-am uitat de vro 3 ori. deci daca vrei sa demonstrezi ceva si ai curaj da-i pana taie alimentarea.
2 - Quote:
orice masina, din cauza cutiei de viteze si a puterii, la un moment dat nu mai trage oricat ai vrea tu sa o urci in ture. si intr-adevar clio se duce in 6000. supernova taia pe la 5500 (dupa cate tin eu minte) |
Re:
Quote:
|
Quote:
mai tii minte bogdane cum sarea acu la turometru la SGM? ze termina turometru. ziceai ca sar pistoanele prin capota :lol: |
Ehh, vremuri...Dacia aia oricum nu mai e chiar Dacie... :wink: Oricum, Logan&company au pretentii de masini sportive doar in mintea celor care nu au mai vazut altceva decat Dacia 1410 TLX...
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=675&start=990 :D Teoria chibritului, da` tre facuta :) Bafta! |
stai bai usor nu sariti :lol: trebuie umblat la pompa de injectie ca daca merg mai sus taie benzina.. nu am vrut sa demonstrez nimic nimanui cu asta.. si la clio taie la 6250 va spun sigur
|
Re:
Quote:
ai zis acuma o prostie mai mare ca tine :!: Inainte sa vorbeshti aiurea te rog sa te mai documentezi... :? |
supernova cu solenza nu am vazut dar supernova cu logan am vazut shi sincer bate loganu la fund.... no offence dar loganu e ca o caramida. :lol:
|
Quote:
|
de la supernova incoace le-au cam stricat . performantele dinamice that is ;)
supernova stock bate solenza stock fara discutie. lucru stiu . solenza stock este egala cu loganul lui andrei (ala albastru roti pe 17\"). lucru dovedit :twisted: nu stiu de ce se ataca unii. :roll: |
Re:
Quote:
de la supernova, se tot incearca sa faca o masina de familie nu de curse! |
\"solenza stock este egala cu loganul lui andrei (ala albastru roti pe 17\"). lucru dovedit\" = daca solenza stock (75cp) este egala cu loganul 1,6 (90cp... nu mai zic nimic de modificari) atunci inseamna ca loganul este chiar puturos !
Concluzia ar fi: Loganul nu are ce cauta la cursele de masini..... poate sa se incadreze la categoria autoutilitare. Orice modificari i-ai aduce tot nu va arata bine ! Parerea mea...... |
pentru afirmatia mea din urma exista in format VHS un filmulet :twisted:
da , de la supernova incoace s-a incercat sa se realizeze o masina mai confortabila si pentru familie . ca acum imi aduc aminte de suspensiile de barca de pe solenza si de dimensiunile de barca ale loganului. :twisted: |
1 Attachment(s)
Din cate stiam eu Dacia a cautat sa faca o masina de familie... nicidecum o masina sport!
PS: acum am realizat ca eu am spus o prostie la faza cu 4700! PPS: uite un clio dus la 7k... :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning