![]() |
a doaua mashina cea a lui zzero care are stickerul cu dimsport are ambale tobe functzionabile shi o frige rau prin orash este suparata rau mashinutza... a mai umblat cica la axa cu came... supape.. nu shtiu exact and o sa il vad o sa il intreb...
|
ma plimbam cu majina mea(cu Gio sofer) si`am trecut pe langa ea...nu e cine stie ce..dar merge ..e frumoasa,dar vopseaua lasa de dorit.nu a fost bine finisata si la motor...nu cred ca are nika...am ji eu poze pe tel dar inca nu am cablu de date!
|
solenta din primu mesaj e urata cu spume :(
|
Poze nu mai are nimeni ???
|
Re:
Quote:
|
apropo de masina lui zzero...in seara de 25.12 ,adica sambata asta... am dat o tura cu masina lui.... va spun sincer ca acea solenza fuge nu gluma.... si mai face cate ceva la ea ////asa ca feriti-va de ea orice e pana in 100-110 cai
|
\"Dacia nasoala\"... parca ai zice \"curva infidela\"... :lol:
|
Re:
Quote:
Ce? Nu a schimbat motoru? Si de unde 110??! ca de la 75 pana la 110 sunt 35CP distanta... A pus turbo? Din chip+evacuare+admisie nu poti scoate mai mult de 15... hai 20CP in cel mai fericit caz. Contraziceti-ma. Sau tu ziceai ca daca eu am pana in 110 sa nu ma pun cu el? Vin cu o masinuta de 800kg si 110CP si vedem ce si cum... Ca la rapoartele cutiei de viteze nu cred sa fi umblat.............. |
75cp TNos ca dupaia ies discutii daca o baga la A1 :lol:
|
Bara de pe spate care ati vazut-o la solnitza este o copie dupa
bmw Hamann e36 dece?......nu se poate face nimic personalizat? |
autorul topicului figureaza IS 18 BOG si habar nu am cum de am ramas eu cu primul post. mai erau 3 sau 4 pana la al meu.
zici ca vorbesc de nebun :lol: |
Re:
Quote:
Respect si La Multi Ani!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi mult!!! :lol: