![]() |
Re: Ferrari 458 Italia
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut cu intarziere topicul..felicitari pentru masina.Este un model deosebit.Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ca sa fie si viceversa :D
De curiozitate in oras sare consumul de 30L/100? |
Quote:
|
Da ai dreptate insa intrebat de curiozitate cum stai cu consumul.13-14 poate extraurban.Masina e luat din Ro sau de acolo din Spania?:-)
|
Quote:
|
Pai consumul este excelent la mers normal.Eu am comparat cu R8 care consuma 20 in oras la mers normal,dar se pare ca Ferrari sta mult mai bine cu consumul.Inca o data sa o stapanesti sanatos,este o bijuterie.:D
|
Felicitari pentru masina, e o adevarat bijuterie. Chiar saptamana trecuta am fost in Cluj, insa nu am vazut nimic interesant in materie de super masini. Sunt deasemenea uluit sa aflu ca in Cluj mai sunt 2-3 458-uri ca a ta, cea mai tare masina pe care am vazut-o in Cluj in scurta mea vizita a fost un BMW M6 ultra tunat si un Bentley Turbo R care zacea intr-o curte de pe langa Observatorul Astronomic. :-)
http://www.autogespot.com/nl/ferrari...009/02/15#img1 Atasez un link cu un Ferrari F430 care a fost pozat in Cluj, poate il cunosti.. ;) Inca o data felicitari pentru achizitie si iti urez cat mai mult km parcursi si cat mai putine probleme. :D |
Superba masina!
Sa o stapanesti sanatos! Mai asteptam poze cu ea. |
Sa-ti fie de bine!
|
3 Attachment(s)
Va multumesc de urari. Peste 2 saptamani o pun pe platforma si vine spre Cluj din nou.
Intre timp mai pun cateva poze: |
De ce pe platforma?
|
Quote:
|
Parca ai merge cu tramvaiul. Tiristii ce sa mai zica?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning