![]() |
Re: BMW M5 Touring (2007)
mie imi place e ok pt familie si la putere nai ce zice ok, nush ce urmaresc astia care pun cate 500 cp pe masini combi :D
|
Quote:
Quote:
|
dintotdeauna miau placut masinile tip combi ,nush dc ,bmw asta fiind mult prea tare,si mi se pare cai mai reusit decat audi !!!(p.s. parere personala)
|
Masina asta e facuta pt familisti cu 3 copii care inca mai au in ei microbul vitezei.(si portofelul full)
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi place cum arata.... e kiar reusita....imbina utilul cu placutul ... genul de masina sport de familie ... mi ar place o jucarie d asta :D
|
super tare acest model intotdeauna mi-au placut modelele touring de la bmw.....
|
Quote:
|
Interesanta ideea de touring sportiv, desi mie nu imi plac masinile kombi/touring.
|
o masina de familie dar tot odata si sport...sigur nu te-ai plictisi sa conduci asa cva....te duci si la picnic cu familia si la o legala cva:))....cva intradevar frumos:X
|
bmw tot bmw ramane oricum eu prefer sedanul dar 507 cai poti sa spui ca sunt ceva si cam tre sa stii sa umblii cu ei
|
e bine de tot bmw-ul ,dar ochiul meu ramane tot pe audi
|
mi se pare o masina destul de reusita, iar sistem-ul "launch control", pentru demaraj optim mi se pare super pe o masina de serie, s-au inspirat din F1, dar totusi cu zicea cineva mai sus la banii astia iti cumperi 2 masini, 1 sport si 1 de familie.... ;)
|
Eu tot nu inteleg masina asta...combina stilul sportiv cu cel de familie...nu cred ca persoana de la volan isi permite sa scoata ce e mai bun din motorul ala cand are familia langa el...poate doar daca e familia altuia...sau daca o are pe soacra-sa in masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning