![]() |
Re: Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!!
frumoasa masina,interiorul este destul de interesant!sa o stapanesti sanatos si fara incidente!p.s.de ce nu are numere de romania???
|
ala e tempomat...nu are nici o treaba cu cutia....doar ca de acolo o ambalezi si ea schimba ca doar e automata nu???de acolo stabilesti viteza de croaziera....si ce am mai pe net mondeo care sa schimbe vitezele de pe volan....tempomat au foarte multe mondeo chiar si din romania si nu e optiune doar la ghia....e la oricare....doar la st e standard.....asa ca e un mondeo frumos dar nu unicat....
|
Quote:
|
Quote:
Inca o data pentru fani. Daca ai sa te uiti mai atent la poza cu bordul, ai sa observi ca pe volan exista trei seturi de clapete(butoane). Primul set are culoare neagra si este format din 2 clapete care actioneaza CLAXONUL. Setul doi are de asemeni culoare neagra, este format din cinci clapete care sunt situate sub clapetele claxonului si actioneaza PILOTUL AUTOMAT. Setul trei si cel mai important in cazul nostru este format din doua clapete, au culoare gri, sunt situate de partea stanga si dreapta a clapetelor claxonului si reprezinta SCHIMBATORUL DE VITEZE. Nu e nimic. Data viitoare ai sa stii. P.S. A nu se intelege gresit. Nu vreau sa fac pe desteptul si sa dau lectii. |
pareri.....ceva?......sfaturi.........idei......pr opuneri......nimik?
|
Quote:
P.S. A nu se intelege gresit. Nu vreau sa fac pe desteptul si sa dau lectii.[/QUOTE] cu parere de rau te anunt ca GAB35DJ are dreptate :) asa am si eu pe mondeo se numeste tempomat(sau pilot automat daca vrei tu sa ii zici asa) acuma corectii: Quote:
Quote:
acuma sa nu fi dezamagit... si daca esti caut un a4 si 2000 de eu ca sa ti dau in schimb, ca fac si eu o afacere buna :P chiar daca nu a fost serie limitata si chiar daca nu e unicata ramane o masina foarte bine dotata si cu multe dotari pe ea :) |
RA_2fast4u ma dezamagesti. Uite eu iti pun o poza, si tu imi spui daca gasesti pe imagine, mai exact pe volan, 2 clapete gri. Hai sa ne jucam. Da uita-te bine da? Dupa ce le gasesti, spune-mi te rog la ce functioneaza ca poate eu nu stiu. Merci pentru corectii. Eu nu am gasit nici o greseala, dar daca zici tu ..... Astept explicatia ta.
|
Uite si poza.
|
1 Attachment(s)
Succes !!!
|
Quote:
|
Nici eu nu am spus-o cu rautate. Dar toata lumea pana acum spunea ca acela e tempomatul. Pot sa-ti spun ca esti primul care a observat clapetele de la schimbatorul de viteze. Merci mult de urari. Daca ai timp si nu te deranjez poate ii faci un tuning. Eu asta am de gand acum dar nu prea am idei. As vrea ceva finut si elegant dar care sa iasa in evidenta. Ma ajuti?
|
1 Attachment(s)
Pentru cine nu e inca lamurit uitativa aici..la partea cu cutiile.Durashift se numeste.Sa o stapanesti sanatos. :)
|
frumos ... sa-l stapanesti sanatos shi fara incidente ... ;)
|
Doamne ajuta. Snoopy ce stii de cutia asta? E fiabila sau nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning