![]() |
se poate 170 (la bord :) ). eu am avut 120 asta iarna in parcarea de la bloc cu Daciutza mea :D. noroc ca nu era radar in zona. :lol: :lol: :lol:
|
voi ati trait prea mult sau ce ? Eu zic sa stati cuminti! Dar ma rog fiecare face ce-l doare mai tare....
|
Stiu cum e SANTOS, am incercat si eu.... pana am ametit. E foarte tare senzatia , da' tre sa fii si atent si sa te tii si bine, k daca dai de un bolovan sa vezi ce te mai invarti dupaia :lol: :lol: :lol:
INCERCATI SI VOI, E SUPERTARE. EU CEL PUTIN MI-AM LUAT BREVET IN NEBUNIE!!! :lol: :lol: PEACE :peace: |
santos ideea e super tare....dar totul e sa vi cu vreo 10 galetzi de apa de acasa sa faci patinuar unde te dai cu masina si sa aiba masina dupa parerea mea nishte cauciuncuri mai de doamne ajuta(adica nu slick-uri).Sincer am sa incerc cu cineva sa vad cum e dar deocamdata te astept pe tine sa vad filmu sa vad cum se face! 8) 8)
|
:) , am vrut sa facem si aseara , insa , starea \"terenului' a lasat de dorit... + erau unii cu caschete pe acolo :P
|
stati mah o leaca potoliti si faceti pregatiri, ca trebuie sa dea si nitica zapada anul asta (sau la anul) si atunci sa vezi katerinka
oare ne-o lasa sa bagam masinile pe patinoarul din piatza unirii ??? acolo ar iesii ceva show :peace: |
santos daca tu mai gasesti gheata si mai iesiti sa va dati in cerc pe gheata suna-ma si pe mine ca vin si eu :!:
pe bune, vorbesc cat se poate de serios , suna-ma ca ai nr meu , sti tu treia sa imi tragi un CD , deci sigur ai nr meu! SUNA-MA |
Vrem filmari, Vrem filmari :woowoo:
|
iar noi vrem gheatza ca sa va putem da voua filmele... ;)
|
PS: nu interpretati ce a zis santos.... este vorba de gheatza la propriu.... gheata care se produce dupa ce ingheata apa ;) ;) nu este nici o aluzie la adresa vreunui racer/club de raceri
|
raceritze ;)
|
Ce-ar fi sa incercati acelasi lucru cu o sanie sau un snowboard? A incercat cineva asta pana acum? Ceva de genul asta am vazut iarna trecuta la stiri despre niste baieti din TM, dar nu mai stiu cu ce se legau aia de masini.
|
Totul e posibil , gheatza sa fie :)
|
A facut-o je si iarna trecuta si iarna asta, cu moi la volan si cu sania legata de carligul din spate, cu vreo 4 pasageri in ea...am atins peste 60, nu pare mult, dar in sanie cica se simte ca la 200... :lol:
|
hmmmmmmm.......200?! nu cred.... tre sa verific... sa vad dk se simte k la 150 la ora pe trapa :wink: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning