![]() |
Re: E36 Coupe, Motanel
Quote:
|
nu ai poza cu masina din spate cu toba montata sa vad cum arata pe masina ?
|
Quote:
|
am dat comanda de bara M, eleron, mi-am luat si 50 cm de folie carbon oracol, difuzorul il am, arcurile spate le am, iar pragurile le fac custom...comanda speciala :D, mai pe scurt in weekend masina va fi in repaus...cu folia carbon voi imbraca eleronul si lipp-ul(prelungire bara) ce imi mai ramane bag pe la interior...+vopsit bara si pragurile...am si stickere: daily driven, fresh as f*ck, Stance Works, 4t sticker si sigla E36 Romania... :twisted:
|
pff , deabia astept s-o vad cu stickerele pe ea!:lol::lol::lol:
|
frumoasa culoare....
in ceea ce priveste restul masinii astept sa vad ce se va intampla :D !!! succes ! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti, am avut niste probleme si a trebuit sa le rezolv mai intai pe ele, din lipsa banilor am facut doar urmatoarele modificari:am pus bara M, eleronul, arcurile pe spate iar arcurile pe fata sunt fara o spira sa o pot lasa mai jos 1-2 cm, acum urmeaza sa vopsesc bara, sa vopsesc narile negru matt, capete de bara, bielete, bucse si debitmetru...deci mai am de lucru, pe astea le voi rezolva luna viitoare... :sad:
o sa fac si niste poze maine... |
hai lasa ca usor,usor iese ce trebuie!;)
|
cv nou la masina?
:D |
Cand ai vopsit-o ce culoare ai folosit exact?Ai preparat-o de pe codul ala de pe aripa?Am si eu aceeasi culoare, dar parca e putin mai deschisa la mine.Frumoasa oricum!
Vreau sa o vad cu Mtehnik-ul, si celalate modificari. Numai bine! |
10 Attachment(s)
salutare, am venit si cu pozele intr-un final... :oops:
|
5 Attachment(s)
poze noi...
|
Arata bine dar vopseste si bara fata in culoarea masinii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning