![]() |
Re: Cumpar urmatoarele pentru E36
Quote:
-pleoape care vin si pe semnale in stare foarte buna -praguri de M complete, cleme.clipsuri si ce mai trebuie -obc mare la pret ok. eventual dau la schimb obc cu 7 si diferenta sau vand cel cu 7, ofer montaj. -buton ASC si cele pentru incalzire scaun. numai butoanele. dau la schimb diverse piese daca se doreste si diferenta sau cash. |
Ma intereseaza dif pt bara m til cumpar daca e pune niste poze si un pret te rog. Este oem?
|
sal....am eu pleoape pt sedan din plastic abs noi la cutie....cele care vin si pe semnale...80 de lei....joi sunt in buc
|
Mai am nevoie si de un far Bosch cu lupa pentru partea stanga! Sa fie intreg.Eventual dau la schimb ZKW si diferenta.
|
Quote:
Merci. |
Quote:
|
Lista noua.Numai de astea mai am nevoie
-inele cromate pentru ceasurile de bord -pleoape care vin si pe semnale in stare foarte buna -praguri de M complete, cleme.clipsuri si ce mai trebuie -obc mare la pret ok. eventual dau la schimb obc cu 7 si diferenta, ofer montaj. -buton ASC si cele pentru incalzire scaun. numai butoanele. dau la schimb diverse piese daca se doreste si diferenta sau cash. |
2 Attachment(s)
Obc mare 6 cil complet (senzor temp ext,gong, maneta, cabluri cu mufe si display) fara nici un pixel mort, inca este pe masina se poate proba. pret 350lei
butoane incalzire scaune cu mufe-100lei 0742/995.486 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning