![]() |
Re: Calendar Competitional DRE 2012
4 Attachment(s)
Quote:
|
Doar 3 curse la Tulcea, cat de cat rezonabil de aproape de Bucuresti ? :(
Si 3 curse la Cuca Macaii, in vestul tarii...eu zic ca ungurii au suficiente piste si concursuri...:) Pe 29-30 aprilie, cu ocazia zilei de 1 Mai, cand toata lumea e pe langa mare...nu era bine sa fie si o cursa la Tulcea ? Cu alcooltest la linia de start, normal :) Zic si eu... |
si daca ies oferte la transport , ce ziceti ?
aveti un pic de rabdare, anul trecut au fost unii care cu platforma de la Buc la Arad au iesit mai ieftin ca si de la Buc la Tulcea pe roti sa vii din vestul tarii la tulcea crezi ca e mai usor ?sunt concurenti numai in Bucuresti ? cel putin doar din Oradea sunt 4 masini care vor face ceva performanta. ce sa fac ? sa ii trimit in Ungaria ? 1 mai pica aproape de mijlocul saptamanii , in care weekend se merge la mare ? inainte sau dupa ? e cea mai buna varianta, nu aveti decat sa ma credeti |
speram anul ăsta la o etapă īn București...eventual stradal, dacă nu aeroport ceva. (dar din cāte am īnțeles pe Băneasa e prea scump)
Totuși...nu se poate face nimic? calendarul e final ? |
Daca va fi locatie , de ce nu ?
Baneasa nu e scimp , e indisponibil |
Stradal e mai complicat. Esti limitat de timpul dat de Primarie si Politie si cu siguranta nu ne-am intelege cu publicul care ar face tunel din zona de concurs. Aeroportul ramane cel mai sigur pentru toata lumea si pentru eveniment in general.
|
Am intrebat si pe prima pagina si nu am primit raspuns , cursa de la Oradea se tine pe aeroport ?
|
Quote:
apropo, pentru spectatori cat costa intrarea? tot asa a ramas, soferul plateste si ca spectator? |
Quote:
si pentru spectatori taxa a ramas neschimbata |
Quote:
Felicitari echipei DRE si multa bafta in continuare ! |
Quote:
Sincer aeroportul de la Ianca din cate am inteles de la colegii care s-au ocupat atunci nu este nivelat.Le-a trebuit ceva timp pana sa alinieze senzorii, si au fost probleme cu ei si in timpul cursei!Nu cred ca ne dorim asa ceva! |
eu unu astept variante de transport ...............ca ultima data si pana la tulcea a fost cam naspa la buzunar ( mers incet ) ;) ;);)
|
si pe mine m-ar interesa...ce trece prin craiova... sau cat mai aproape...
|
Ca si anul trecut, la fiecare etapa vom anunta dinainte platformele si cate locuri sunt disponibile in functie de numarul rezervarilor, cat si ruta aleasa de transportator.
|
Quote:
cel mai frumos ar ieși chiar īn centrul Bucureștiului, īn fața Casei Poporului. Dacă au reușit cei de la Drift...și pentru 2012 au 2 etape programate tot acolo, nu e imposibil. de asemenea, dacă nu mă īnșel s-au mai ținut legale pe cheiul dāmboviței īn trecut... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning