![]() |
Re: VAND E30 - 325I, M-TECH 2
UP! 4500
|
Anunt valabil!
|
Quote:
bafta la vanzare |
UP! Negociabil
|
Si eu am vazut masina tot in parcare la Rin(da regret ca am facut drumul din Pipera in Vitan...omu nici nu s-a sinchisit s-o spele desi stia cu 3ore inainte ca are un potenial client-MI SE PARE LIPSA DE RESPECT pt cel ce vine sa dea banu:!:)
Si in plus NU E ASA CUM O LAUDA LUMEA P'AICI!E fatzos de la distanta!Luat la puricat .................................................. .................................................. .AM AFIRMAT CU SIMT DE RESPONSABILITATE ca sa nu mai piarda timpul cei ce vor un urs impecabil(asa cum e prezentat) |
Ma scuzi, dar tu cumperi masina sau praful de pe ea? Am vazut masina si la Ady si la C.Sainz, in afara de gaura de la antena, plasmele (care se dau jos imediat) si cablul de acceleratie care are un joc nu inteleg ce problema are. Arata si merge foarte bine. Am si mers cu ea( si garantez ca tu nu ai facut asta) si nu e nimic de reprosat. Pretul intr-adevar e pentru o masina de tinut nu de dat mai departe.
L.E: Ar mai fi volanul, care personal nu-l indragesc, dar asta nu este defect la masina. |
Ar mai fi pe linga cele mentionate de tine:
-aripile spate ,,roluite,, cu ciocanul si finisate cu chit(proaspat luate de rugina pe interior) -barile julite -mocheta=mediu propice pt cresterea ramelor(adica f murdara..de pasionat)si statea ridicata in sus la sofer-probabil podeaua... -aripi fata made in china(nevopsite bine) -10 chei pt doua iale -plasticaraiele prin portbagaj alandala -anvelope ,,slick,, pe spate tocite neuniform -e t c..ce am vazut in 7min #nu era parfuita masina.. era bine mearsa prin balti si dupa depus un strat de praf!CUI I-AR CONVENI SA I SE PREZINTE ASTFEL O MASINA!?? PS nu o luam s-o revand!Am 15000 EURO bagati in 2 ursi... |
Acum am vazut si eu ...review-ul, "colegului".:D
E adevarat ca masina avea praf pe ea, de la stat in garaj; as vrea si eu sa nu se prafuiasca dupa o saptamana, dar , in Bucuresti, este imposibil. Deocamdata. Si, nici mocheta din portbagaj nu este noua. Corect. Si, anvelopele pe spate, sunt relativ tocite (dar, sunt consumabile, dupa cum se stie). In rest, nimic adevarat. Nici aripi ruginite sau alte minuni. (as vrea ca Ady_viteza sa confirme aceste lucruri). Barile sunt nezgariate; doar ca nu este montata fusta M Tech (i-am spus ca este in casa!!). O sa revin cu poze facute maine ca sa nu mai fie discutii de genul asta. E drept ca, in ecuatia asta, intra si ...pretul final; daca se accepta pretul cumparatorului, masina era f ok. In caz contrar, ....:-P Merci pt intelegere |
Trebuia sa fac niste poze ca sa ma creada lumea!vedeau at mocheta cu jegul de rigoare in dreptul picioarelor,cea din pbg idem/vedeau chit+rugina+petice,vedeau ca aripile fata sunt chinezarii si vopsite neuniform,plasturele in locul antenei spate,juliturile de pe bari,anv consumate...
Ceea ce nu puteau vedea e ca ti a luat 2min sa realizezi cu ce cheie se deschide portbagajul:lol: Din cate imi amintesc de pret nu s-a mentionat nimic la fata locului&nici dupa!-nu negociez ce nu-mi place:!: Probabil pana o ,,parchezi in garaj,, treci prin niste sleauri da asta nu scuza situatia!Tu ai analiza o masina jegoasa?de care sa nu te poti apropia ca te nasolesti pe haine?? PS Adi-viteza are tot interesu sa-si laude fosta ,,iubire,, PS2 Renunt la a mai posta pe acest topic indiferent de comenturi pt a nu se intelege gresit! PS3 MASINA E FRUMOASA...DA NU PREA:lol: |
Cand am luat masina in 2009 de la Cluj fusese refacuta de la 0.....revopsita integral....nici nu se pune problema de aripi vopsite aiurea neuniform rugina sau altceva...de altfel Sineta(cel care a facut masina) poate confirma aceste lucruri.
Pe topicul de prezentare al masinii sunt zeci de poze in care se vede foarte bine orice detaliu legat de aspectul exterior... Cat despre micile probleme gen 2 chei una la contact si cealalta la usi exact asa am luat masina si nu am avut nici-un motiv sa ma apuc sa schimb toate yalele doar pentru a avea o singura cheie!!!.....lipsa antenei care nu m-a interesat pentru ca nu mi-am montat radio-cd in urs niciodata(i l-am predat in mana lui Sainz) ....astea sunt nimicuri.....daca erai curios sa ridici masina pe elevator ai fi vazut de ce am bagat atatia bani in urs....toata mecanica noua...suspensii..frane..etc etc Fusta fata i-am dat-o in cutie impecabila...n-am mers niciodata cu ea...am avut alta fusta de fibra care era zgariata de la gropi si pietre(se poate vedea usor pe topic) A fost o greseala ca nu a spalat masina inainte interior exterior...cu asta sunt deacord!!! PS anvelopele spate nu sunt consumate....ca la orice urs se toceste interiorul....din acest motiv le-am schimbat intre ele cu partea mai tocita acum spre exterior.....cu masina am fost la curse tot timpul la legale si anvelope noi am pus doar pe fata.....cele de pe spate sunt conumabile. |
Cred ca discutia asta nu-si are sensul, pentru ca motivele pt care visan comenteaza, nu sunt cele scrise de el.
Fireste ca ai negociat; si aici si telefonic si la fata locului. Pretul ajunsese unul de ...tot rasul.:lol: Dar, daca as fi acceptat oferta ta "marinimoasa", masina ar fi fost super! Iar tu, un negociator foarte abil. Aminteste-ti ca ti-am si spus sa-ti schimbi atitudinea in ceea ce ma priveste si referitor la negociere. Nu sunt un pustan si nici tu singurul cu 1-2000 euro in buzunar! Fusta fata, originala, NU este montata; am luat-o de la Ady impachetata in folie si este in casa! E adevarat ca nu am nimerit din prima care e cheia care descuie portbagajul (a explicat Ady, mai sus, care e cauza). Si? Pun punct aici discutiilor cu tine pe orice tema; daca sunt un om civilizat, nu inseamna ca sunt si prost. On topic: voi face maine poze cu masina prafuita si dupa spalare. :D Multumesc |
salut nenea Mircea :) ai cu pozele alea...ca m-a inebunit ursul asta :)
|
4 Attachment(s)
Deci prima poza este cu masina "plina de namol" cum s-a zis mai sus.
Urmatoarele sunt cu masina spalata ca sa "se vada" zgaraieturile de pe bari, aripile vopsite neuniform si chitul cu rugina aparuta. L.E: Sainzule, abia acum am vazut in poza ca scaunul de la sofer are o ata rebela. Deci trebuie retapitat clar. |
De curiozitate...ce oferta ai primit de la VISAN pt masina?:D
|
Nu are nicio relevanta; important este ca nu am ajuns la un numitor comun.
Asa ca astept un cumparator serios:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning