![]() |
FILMULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
Am fost azi sa masuram nishte trasee de drag
1. Aeroport 2. Micalaca(pe pod in sus) 3. Gradishte(dupa MOL) 4. :D bawahahah CENTRU traseele sunt masurarte exact..au 400m...am sa pun poze imediat Eu shi nishte tovarashi ne-am socotit(la un Ursus) shi am hotarat sa infiintzam shi sa organizam o liga de..cum ar veni...underground racing in Arad. ce vom face noi ca shi conducere: 1. vom hotara data ora shi locul curselor shi vom anuntza pe fiecare inscris in parte. 2. pt asta vom face un site shi un sistem informatzional prin care fiecare inscris va fi anuntzat din timp de evenimentele urmatoare shi rezultatele celor ce au trecut 3. vom cauta sponsori(speram straini) in scopul unui proiect mare 4. daca merge treaba vrem sa luam o suprafatza de pamant shi sa turnam piste de circuit drag shi drift pana acum eu zic ca avem peste 10-15 inscrishi...din start..sunt detalii de discutat shi stabilit...dar de alea vrem sa ne ocupam ! |
btw...filmul vine curand :D
|
si nu uita de pozele care le-ai promis ca vin imediat :roll:
planuri indraznete aveti......bafta |
mah ce poze ce filme ce drag ce masura vorbiti voi acolo ??? tu crezi ca o sa avem sanse se organizam asa ceva in arad ???? eu nu cred si asteptam filme sau poza hai repede :lol: :lol: :lol:
|
sa-mi vina cablu ala :( btw...maine merg sa rup dacia putzin cu un preten...ducem shi camerele cu noi.
|
sunteti amuzanti :D in special faza cu cip+tobe + filtru :D orikum asteptam filmul :D
|
ati inebunit ma? :lol:
aicad: si tu esti amuzant :wink: |
morghen: laso draqu....unde e cablu in moldova?:))
|
Lasa mah... ca pana la anul il vedem noi... doar mai e putin pana in 2005...
|
acest topic este la Filme , deci trebuie sa apara si un film pe aicia...
|
deci nu pot lua de pe JVC pe comp :(
asha ca sa nu fiu de *** am scos daciile la o plimbare(sunday driving :) ) ma chinui acum sa pun ce am reushit sa filmez cu un jeg de camera.. |
deci ma chinui sa upladez de o ora shi ceva...:( mutatzi threadul eventual pana gasesc un loc cu net mai bun...mie mi se blocheaza la 3 MB cand uploadeez :(
tekin...tu ce net ai ? poate punem de la tine...eu am cable aici... |
il consideram un bun inceput pt o a preconiza, daca continuati, categorie separata pt arad
|
da da....buna idee...eu zic ca suntem destui din arad pe forumu asta :)
si ar trebui un loc unde sa putem vorbi si noi.... :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning