Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   mk1 ...deocamdata praf :) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30438-mk1-deocamdata-praf.html)

Gabi 07-01-07 04:18

Re: mk1 ...deocamdata praf :)

Quote:

Originally Posted by ranzi (Post 688076)
ma gandeam la o combinatzie intre cele 2 culori ...un fel de voodoo majik :) ms de urare :)

Nebunule, intai fa-i turometru' sa mearga ! :lol:

ranzi 07-01-07 12:04

am gasit cum sa il fac :) ALTUUUUU ....heheheh

CJ-01-WOB 07-01-07 21:21

ranzi
bine ai ajuns pe sectiunea masina mea
cate-va sfaturi !
*apuca-te de motor prima data!Degeaba o faci biju daca dupa ce tzi se termmina banii te uiti la ea in parcare !
*pt banii pe care i-ai dat masina e ok. Ia piese din dezmembrari (daca gasesti pe caroseria de 81-83 ar fii grozav) si cumpara nou doar ce e necesara nevoie
*incearca sa lasi exteriorul ultimul - functionalitatea motorului si confortul tau sunt pe primul loc!
*culoarea - rosu indiscutabil
*jante - nu cheltui o gramada de bani pe jante (ca info merg cele de 15 cu talonul la roata de 50 ex: 195/50/15 sau 205 /50/15) incearac sa pui la punct suspensia (boala golfurilor e spatele care se lasa in timp)

Mai multe pe parcurs si speram ca o sa faci update cand e ceva nou !
ca informatie ai optiunea manage attachments (sub cutia cu mesajul cand dai un replay) FOLOSESTE-O(cand mai adaugi poze) !

ranzi 08-01-07 02:43

confortu meu motoru articulatziile si suspensia erau pe primu loc ...Gabi ma stie ... nu ma apuc sa fac duin aceasta majina o majina de competitzie ...nici deliniutze nici de show nici de db drag....vreau sa am o majina ajea cum vreau io ....si nu cred ca sunt prea pretentzios ...o sava tzin la curent cu tot ce se intampla ..

ms de sfaturi .... cunosc oameni in buc. sau in alte orase ..care sunt de 10 de ori mai de treaba ca cei din craiova...

sper sa ne vedem la urmatoru vw fest si sa facem paranghelie ....va iesii un fel de tudor gheorghe ...sau un fel de zamfiresku ...grav de tot .. va-am poopat

Gabi 08-01-07 02:48

Quote:

Originally Posted by ranzi (Post 689099)
[...] sper sa ne vedem la urmatoru vw fest si sa facem paranghelie ....va iesii un fel de tudor gheorghe ...sau un fel de zamfiresku ...grav de tot .. va-am poopat

Culca-te ma ! Nu-l luati in seama; vorbeste vinu' din el :lol:

razak 08-01-07 09:19

Uite aici un link cu un Mk1 de dezmembrat :

https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/30394-vand-golf-1-diesel-dezmembrez.html

poate gasesti ce iti mai trebuie :)

sharky-vw 10-01-07 22:11

4 Attachment(s)
daca ai nevoie de piese ...poti sa ma contactezi...pot sa aduc orice piesa pt mk1....id mess: gabizuz....poati afla multe informatii despre cum sa iti faci masinutza pe vwforum.ro...si eu sunt golfist...lucrez de 2 ani la masinutza mea..si a iesit asha ceva...

ranzi 10-01-07 22:24

marfa buburuza ta ...ti-am vazut proektu ...ma uit de ceva vreme pe sectiunea vw :) si iata ca am ajuns sa am si eu un mk1 intr-un final .. ms pt informatie ..daca e ceva te anuntz ...bafta si tie la "meshterit"

frozzen 10-01-07 23:08

Quote:

Originally Posted by ranzi (Post 693110)
marfa buburuza ta ...ti-am vazut proektu ...ma uit de ceva vreme pe sectiunea vw :) si iata ca am ajuns sa am si eu un mk1 intr-un final .. ms pt informatie ..daca e ceva te anuntz ...bafta si tie la "meshterit"

ar trebui sa iti tragi si tu un garaj si sa repari pici pi colea unde e ruginita lovita!!ca si asa stai toata ziua pe net:D

joshua 10-01-07 23:25

:ihearu: de cat iti faci herghelia? pt ca sunt curios!

ranzi 11-01-07 00:04

cam grele cu garaju ca si io caut 1 :) ...nici nu am cum sa il fac in fatza blocului ...si sa urc majina pana la 3 e grele :) :) :) ...si mai am de strans niscai cocari :P
herghelia ...nuj ideal ar fi un g60 ...merge si un 2.0 16v sau 1.8 16v ...vedem vedem ...deocamdata al meu motorash merge belea ...nu am treaba cu el ...las motoru la urma ..

dubmaniacks 22-01-07 00:37

bafta man bafta :D

retro 04-02-07 20:58

:workout: place... si eu sunt pe principiul ca mai bine imi iau o masinuta ieftina si bag bani in ea si stiu ce am facut, ce e ok...daca vreau sa imi iau o masina care ii place si pe care vreau sa o pastrez, asa fac...defapt asta fac acum cu un scirocco mk1... dar si mie mi se par bune sfaturile pe care le'ai primit... apuca'te intai de motor si tot ce tine de mecanica si electrica, apoi de confort... lasa vdesignul si tuningul interior/exterior mai la sfarsit...stiu ca e greu cand bagi bani si nu se vede, dar la sfarsit te vei minuna... bafta multa...ai nevoie;)

dubmaniacks 06-02-07 00:22

Quote:

Originally Posted by ranzi (Post 693345)
cam grele cu garaju ca si io caut 1 :) ...nici nu am cum sa il fac in fatza blocului ...si sa urc majina pana la 3 e grele :) :) :) ...si mai am de strans niscai cocari :P
herghelia ...nuj ideal ar fi un g60 ...merge si un 2.0 16v sau 1.8 16v ...vedem vedem ...deocamdata al meu motorash merge belea ...nu am treaba cu el ...las motoru la urma ..

g60 huh? ...! Nu esti fraier :D :D :D ... si eu ma gandesc la un vr6 :D :D :D

dubmaniacks 06-02-07 00:29

Ranzi ce se mai aude de golf? :D

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning