![]() |
Re: Audi A8L 4.2 TDI
Joi sau Vineri o sa pun poze cu Jantele de 20"
|
in cat face suta bestia asta?
|
in jur de 5 acum pleaca fff rpd turbinele extraordinar de rpd si timpul de raspuns e instant deci de la 6 sec stock la 4.8-5 maxim
|
Quote:
|
Ehh... sa zicem dar sunt destule masini in RO bunicele,rare dar bune
|
Bine pana acum nu ne-a intrecut cam nimeni dar o sa ne intreaca cineva odata si odata
|
Am sters eu posturile cu probleme.
O masuratoare a puterii la masina ai facut? Exista si stand 4X4 in Bucuresti daca ai curiozitati. |
cam ce viteza maxima prinde bestia asta?
|
Da m-ar cam interesera sa stiu cam cati CP are...lasa-mi un nr de la tel in mesaj te rog
|
Nu credeam ca ii voi face reclama barbosului vreodata dar uite aici site-ul : http://www.racingcode.ro/contact/
Au un dyno foarte performant si poate masura si masini cu tractiune integrala. |
Multumesc
|
2 Attachment(s)
Pozele cu jantele R20" promise
|
Salutare
Foarte frumoasa mașina si sa o porti cu plăcere si fara evenimente Din 4.2 TDI softat nu scoti mai mult de 380 cp îți spun 100% sigur |
Da ai dreptate din 4.2 softat am scos 380 cp si dupa ce am scos filtrele de particule am ajuns la inca 40cp + adica undeva la 12-15% din puterea motorului initial adica din 326cp deci masina poate avea de la 419,12 cp la 428,9cp cand voi avea ceva timp liber voi urca cu ea pe dyno si voi spune exact
|
Frumoasa masina, dar ai dat-o in bara cu papucii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning