![]() |
Re: furturi accesori e36
Quote:
|
ai maaare dreptate,ca si pt bandouri fixate cu nu stiu ce...iti fac usa varza:((....te fac astia cateodata de iti vine sa o vinzi...
|
Auzisem ca se mai fura in BUCURESTI o oglinda un bandou dar chiar asa parca nu-mi vine sa cred ce sa mai zic ,mai e ceva de zis
|
1 Attachment(s)
Dupa ce au incercat sa mi o fure cu totul , am bagat o in garaj si de atunci nimic . In schimb asta toamna am dus pe cineva intr o comuna la cimitir . Am stat inauntru 30-40 de minute , iar cand am iesit am gasina masina fara o grila :) Deci daca si la cimitir se fura .... ce sa mai zici de Bucuresti .
|
azi am incercat sa mut masina in fata blocului din spate, ca sa ajung in fata trec pe o straduta care am interzis o straduta de 15-20m sa nu va mai zic k mi-a luat si permisu pe 2 luni:)) asta da ghinion...
|
bai tata,mai du-te la biserica...prea toate se leaga de tine:)...acum ai timp sa lucrezi la masina si sa te mai gandesti la solutii antifurt.ps,zi-ne si nou daca gasesti una foarte buna.
|
va multumesc ca m-ati deposedat de oglinda...aseara in parcare la auchan.am lasat masina acolo peste noapte si "baietii" s-au gandit ca nu am nevoie decat de o oglinda.ps,sigur le luau ei pe amandoua,dar dreapta e crapata!nu le doresc decat sa cada in mana mea!
|
Azi noapte am ramas si eu fara oglinda dreapta..doar sticla.Halal tigani,a fost o comanda sigur..k a desfacuto finutz :D
Vadim presedinte trebuia..k dispareau ciorile. |
sigur era ala de mi-a luat-o mie pe stanga!ca deh,pe dreapta o am un pic zgariata.numai eu sunt bun de dau bani pe ele!ah...ce le-as face de i-as prinde:twisted::twisted:.dar sunt sihur ca va veni si ziua aia!!!
|
Nu-mi vine sa cred ce am citit aici :shock: Alti prieteni de ai tai din alte cartiere/sectoare tot asa patesc?? Inteleg ca se fura oglinzi de X6 (valoare mare...) dar totusi...
Eu am uitat ba masina descuiata, ba geamul usor deschis, player inauntru,am ceas pe stalp la vedere (turometru..) si nu mi-a venit a crede ca nu si-a bagat nimeni nasul "de curiozitate" nici macar odata.. Bine, daca era un Cayenne sau alta dracie cred ca statea altfel treaba :lol: Aici la mine se poarta "zgarieturile" ; in functie de cat de bine stie sa apese retardatu pe vopsea, atat de tare se vede rezultatul. Cu accesoriile exterioare stau bine, nu am pe masina :lol: |
@ ukyobob - Stai in ozana nu ?
Ai bmw`ul acela cu EMU, rares ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning