![]() |
Re: Cauciucuri resapate
Quote:
Salutare! Ok o sa ti-le scriu dar numai in week end pt. ca neputand sa le tin la mine sau la lucru le-am trimis la parinti ca au mai mult loc , si in w-e vreau sa le duc sa le puna pe masina la vulcanizare si atunci le scriu. |
195,205/40,45/16 ai?
|
Nope. Nu am talon asa de mic. Cel mai mic este de 50
|
195/50/16 gasesc
|
Teoretic ar trebui. :) Sa te notez pe comanda?
|
Ai reusit sa afli ce viteza maxima duc cele pe 17 in V?
|
158 sau ceva de genul. Pe aici se invarte valoarea. In nici un caz nu 200 :(
|
caut 2 gume sh 195/45/16 de vara;)
|
La depozitul de unde iau eu anvelopele, sunt si sh-uri, numai ca nu m-au interesat, asa ca nu stiu ce sa spun.
|
Pai ia intereseaza-te de 225/45/17 sh plz.
|
salut,
in primul rind spune-mi si mie ce insemna 'resapat' si ce insemna 'sh' la cauciucuri, nu de-alta dar nu ma pricep. acum spune 1pret si marca la 4buc 215/55/16, all seasons sau vara eventual si poza. sa nu fie pa margini, cu floarea tocita, ...etc stii tu. mersi |
SH este banalul second hand(mana a doua, folosite...).Resapat inseamna cauciuc tocit si cu alt strat de "carne" nou turnat(defapt lipit).
|
..si... mai departe? nu ai zis nimik de cauciucuri. ai valorile alea?care sunt mai sigure, SH sau RESAPATE? pret pe 4 buc? astept raspuns. mersi
|
1 Attachment(s)
Ti-a raspuns bambu in mare la intrebare. Nu stiu ce inseamna termenul floare :D Nu l-am mai auzit la nimeni. Pretul este 90 RON bucata.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning