![]() |
Re: Help me!Yahoo sucks !
Si mie mi sa intamplat si dupa 12 h sia revenit singur:D
|
Si imi aparea si Your request to add a contact has taken longer than expected to complete...cand mia dat unu lista lui de mes;)
|
am avut si eu aceeasi problema .. nu mi-a mers imi dadea ca am gresit parola sau user-ul.. dupa vreo 2 sau 3 saptamani am zis sa mai incerc 1 data si a mers ... ft ciudat
|
Quote:
yahoo nu face asta... alte servere da...:) |
a si in legatura cu listele de mess vezi daca nu ai trecut peste 300 de contacte ca atuncea nu te mai lasa sa adaugi nimic.. bafta
daca ai versiunea 8 de messenger poti sa bagi mult mai multe nu doar 300..eu am 380 de id-uri in lista si tot mai merge |
Quote:
dar mi`a spus un prieten ca pe la 04:00 eram Idle de vreo 5 ore...:???: :???: nush ce s`a intamplat :rolleyes2 |
eu am patit`o mai rau...aveam un id ... si intr`o zii mi`a iesit si mi`a zis k altcineva a intrat pe acest id...umbla prietena mea pe tel si intrase de pe el...eu fara sa`mi dau seama am schimbat repede parola .... seara cand sa intru pe el poc...uitasem parola ... am facut 10000 de incercari ciudate...degeaba...sper k intr`o zii sa il aflu dar asta se intampla acum 1 an 2...nici nu mai tin minte cand...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning