![]() |
Re: Trabant 601
Acea bara alba am puso provizoriu,va ramane asa pana gasesc o schema cu toate masurile pt a ii confectiona o tabla cum avea ea din fabrica.Originala nu mai este,am ranuntat la ornamentele de pe laterale care nu-mi placeau,insa mai am un trabi care este in familie de la bunicul meu,cu acela am de gand sa il fac original 100%.
|
9 Attachment(s)
Primul drum cu traby !Am parcurs 200 km fara probleme doar o schimbare de bobina ! urmeaza poze si un video https://www.youtube.com/watch?v=FYjfKs08hbU
|
Foarte frumoasa masinuta ... imi place cum a iesit, vad ca nu ai renuntat totusi la prelungirea aia din fata :???: , parca nu e de acolo nu stiu nu arata prea bine, dar daca tie iti place e bine pana la urma asta conteaza ;)
Ce planuri de viitor mai ai cu ea? :D |
Quote:
Am renuntat la prelungirea aia din fata,cealalta era alba din plastic de pe un citroen saxo ,iar acuma ca si cea din poze este facuta dupa una originala de trabant. Ca planuri am ca saptamana aceasta vineri sau sambata sa ma duc cu ea la Intalnirea Trabantistilor din Sibiu. La masina mai vreau sa ii pun o folie pe geamurile din spate si luneta,sa ii fac plafonul stil sah cam atata deocamdata . |
Quote:
Tii neaparat sa ii pui folie? :???: pentru ca e o masina old school nu cred ca i-ar sta bine cu folie...eventual daca vrei sa ii pui folie pentru prcaticalitate si nu pentru aspect adica protejare de radiatii UV pui una mai deschisa la culoare ... si eu aveam de gand sa ii pun folie dar dupa cateva incercari esuate (am incercat sa o pun eu acasa) si dupa cateva virtual tuning-uri facute pe calculator am ajuns la concluzia ca nu ii sta bine ... dar am mai spus-o si o mai spun e masina ta si conteaza sa iti placa tie ;) Plafonul in stil sah ar fi o idee buna...imi plac masinile care au ceva deosebit ceva ce iti sare in ochi si iti raman in minte deci + pentru asta ;) Nu gasesti pe nimeni pe la tine pe acolo sa iti intoarca jantele? ar arata foarte bine :lol: |
Quote:
Folia o so pun si eu acasa ;)).De plafosn la fel consider ca i-ar da bn .Jantele le pot intoarce si eu da nu ar fii cu succes deoarece mi-ar da in aripa.Am mers si pe principiul sa nu ii fac prea multe modificari ,oricand pot sa o fac originala cum a iesit din fabrica. Maine poimaine imi vin numerele preferentiale HD 92 ATY .Am trecut masina pe numele meu,trecut in carte culoarea,serie motor. |
9 Attachment(s)
N-am mai scris de ceva vreme aici sa va arat cum arata masina acuma !
|
Tare :)
Chiar azi eram prin brasov si era o tanti destul de tanara,cu mamaliga in geam intr-un trabantel verde destul de ingrijit,foarte haioasa prezenta in trafic a trabantului :) Felicitari |
arată foarte bine trabi-ul, îi stă foarte bine pe roșu.. dar ce caută acel parasolar cu street racing :cry: ?
|
Quote:
|
Respect din Rep.Moldova .La noi am vazut doar un trabbi,in Moldova e criza de masini retro.Tine-o tot asa in continuare.
|
Frumoasa masina dar usor si sigur o umpli de stickere care nu isi au rostul..
|
felicitari pentru munca depusa!!!! respect pentru pasiune si pentru timpul acordat unei doamne asa batrane:) bravo !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning