![]() |
Re: bmw 525i
Quote:
Toata lumea stie ..ma mir ca un pofesionist ca tine n-a aflat inca :!: |
Quote:
deci cine spune lucruri aiurea(sa nu le spun pe nume)? asa am si eu un prieten care are un 530d si acum(ca in fiecare iarna, cand este zapada) merge cu astra 1.7. nimic mai corect! ps: pana nu se topeste zapada, bmw ramane la poarta. deabea ce i-am cumparat bara fata, nu am de gand sa o schimb iar! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu am glumit cu "masina pentru iarna" tu vad ca contiunui poezia ... |
Quote:
Hai cu niste poze noi cu o rezolutie mai buna. |
Quote:
|
chiar conteaza asa mult cine are oole mai mari sa mearga cu bmw-ul iarna? potoliti-va pentru ca este o cearta fara rost...
|
Quote:
deocamdata ninge imcontinuu, cand o sa fie vremea mai bn o sa fac poze mai indetaliu. chiar vreau sa pun bmw vs legacy(2.5i 4 cilindrii 165cp), sa vad care pe care. eu zic ca se misca mai bn subaru! |
ai trecut iar la bmw, prietene si acum, tocmai iarna.
nu inteleg cum de ti-ai luat rwd, ziceai ca nu iti mai trebuie, mai ales iarna. merge bine "rabla"? lasa ca sunt multi berbeci care zic ca iarna merge bmw perfect pe zapada si stau cu ele prin serviceuri sau asteapta piese. eu merg cu ibiza mamei mele, bmw sta in garaj, poate ca nu conduc lafel de bine ca altii, care au masinile in zapada. cand vii pe la bucuresti da un semn. |
Hai frate ca nu-i chiar asa rau cu tractiune spate, daca ai cauciucuri adecvate mie unu mi se par la fel, tractiunea fata cu cea pe spate, cel putin eu m-am descurcat iarna mai bine cu tractiune spate. Mai lasa-ti certurile, in ultima vreme numai certuri sunt pe forumul asta parca aveti toti 12 ani. O zi buna va doresc!
|
Faina masina,, ,pana la urma e de iarna sa de vara,, :lol:
|
daca ai anvelope foarte bune de iarna, se merge si cu tractiunea spate, dar oricum mi se pare limitata iarna, fata de cea fata. pe gheata nu prea misca.
pe mine ma supara ala ca imi spune mie cum merge masina mea. de unde stie el cum merge mie masina, se mai da si profesor, dar a bubuit bara fata. eu am rupt bara fata acum 1 luna, cand era luna pe jos. am intrat intr-o mocirla si nu vroia sa iasa de acolo. am decuplat asc-ul si am chiunuit-o putin mai mult si mi-a ramas bara acolo. este cu tot altceva si nu ma dau profesor, ca altii care au grade de zapada... stiu cand am dreptate si cand nu. cel mai mult nu suport lumea care sa da profesor si cade cu 4! ps: astept sa vina bara, dar drumurile astea nu prea permit traficul si mai ales in transporturi comerciale. a ramas lumea fara paine, ce mai vb de bari... |
Eu nu-s profesor ca n-am condus vapor si tren inca .
Daca nu mergi cu ea iarna esti un incapabil . mai termina cu bara mea ca n-are nimic in discutia asta .. o spargeam la fel cu orice masina . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning