![]() |
Re: Machete in lucru-cardone
2 Attachment(s)
Unde se gaseste acel polish?Si cum se aplica sau cum trebuie procedat?Pentru exterior ma gandeam la un rosu sau verde(nu este batut in cuie)iar la interior am optat pentru o mocheta de culoare rosie...nu cred ca am sa o las asa...atases 2 poze ca sa vedeti despre ce e vorba...mochetarea este gata in proportie de 70%:oops:.
PS:am incercat sa fac si geamuri din plasticul acela de la cutiile la machete...a iesit mai bine decat cele precedente...am sa pun o poza maine:D. Attachment 2321755 Attachment 2321756 |
Hmmm, mocheta nu arata rau dar totusi nu are o textura adecvata :evil: . Vad ca esti din Bucuresti, poti da o tura pana la fondul plastic si sa cumperi de acolo la 2-3 lei cativa zeci de centimetri de catifea autocolanta. Majoritatea folosesc acel material la mochetare. Pur si simplu e minunat! Tai si lipesti fara adezivi si altele. Incearca cu el , ai sa fi multumit ;)
|
3 Attachment(s)
Next:un roll cage 90% gata:oops:.Sper sa va placa.
PS1:inca astept sfaturi cu ce as putea sa ii fac machetei. PS2:m-am hotarat,macheta la final va fi Racing:oops:. Attachment 2322758 Attachment 2322759 Attachment 2322760 |
Roll cage mocheta si bancheta ? vezi ca ceva nu e bine ... :lol:
|
Scoate ''mocheta'' aia , nu are legatura cu tema/macheta. In legatura cu ''cusca''/roll cage-ul , nu arata deloc rau , este foarte bine, dar nu sunt convins ca asa trebuie sa vina barile .
|
Mocheta va fi scoasa 100%...in legatura cu bancheta...ea este prinsa si nu am cum sa o dau jos...si am specificat cusca este 90% gata mai am de lipit cateva "bari".:oops:
|
Quote:
Merita incercat ! |
Asa e nu am mai vazut masina cu roll cage si bancheta...dar daca am sa tai bancheta dupa aceea ce voi face...voi ramane cu un mare gol in locul acela...nu stiu cum ai u la reno' tau dar la mine raman cu un mare gol...daca nu intelegi am sa iti atasez si o poza:oops:
|
Folosesti plastic si construiesti spatiul respectiv. E destul de simplu.
|
Quote:
Quote:
|
Am sa incerc cum mi-a spus bmwh dar imi este frica sa nu mai stric altceva si asa are ea destule lipsuri:D.
|
Quote:
|
Macheta a ajuns la mine :lol::lol: Am sa postez mai pe seara ce am lucrat la ea :D
|
Aici se inchide.Macheta a ajuns la timitza09.Multumesc pentru gazduire.
|
9 Attachment(s)
Aici inca se lucreaza.Am inceput astazi sa maresc buza unor jante.Atasez niste poze cu ele.Astept pareri.Pe viitor vor aparea mai multe modificari aduse Mercedesului din poze.
Pozneeeee: Attachment 2408664 Attachment 2408665 Attachment 2408666 Attachment 2408667 Attachment 2408668 Attachment 2408669 Attachment 2408670 Attachment 2408671 Attachment 2408672 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning