![]() |
Re: Suspensii mai rigide
pai si carei legatura cand faci ITP montezi classicu pe fatza adica un telescop si pe spate sa sa nu se vde ca ai suspensie de oltcit papuc
|
nici nu poate sa vada nimeni ca ai bare de oltcit papuc ,sint doar mai groase un pic si automat mai tari,aici era vb de jante ,nu-ti omologheaza nimeni in romania trecere de la 3 la 4prezoane decit daca le faci intr-un service autorizat si acel service raspunde de calitatea lucrari cu un certificat de calitate pe care-l prezinti la rar,daca pui pe 14 diametrul rotii nu trebuie sa depaseasca diametrul rotii originale de oltcit adica 13 deci trebuie cauciuc ceva de genul x/50/14 ca sa fie la fel ca un 145/80/13 pt grosime se poate omologa doar cea mai mare dimensiune pusa de fabrica adica pe citroen axel 12 trs (oltcitul 12 trs facut pt export) au fost puse 165/13 si cam asta este
|
dar nu intzeleg de ce nu se poate sa-ti dea voie cu jante mai mari dar cu gume cu talonu' mai mic........pana la urma e vorba de diametru exterior al rotilor care conteaza
|
Quote:
|
dar nu sunt de acord aia de la rar
|
eu va intzeleg ce zicetzi dar am fost la rar sa intrem macar sami fi spus ca nu se poate si sami zica ceai zis tu bogdane nu sa ma lase balta si s azica ca nau timp de intrebari sau ca intreaba pe altcineva
cum comentezii chestia asta |
eu am intrebat si chiar nu se poate........ (nici cu relatii)
|
maaaaaaaaa am dat azi roata de fatza jos ca am avut pana si mam uitat putzin la suspensie dar cum potzi pune 2 amortizoare ca nu prea itzi da voie
|
tai si ciopartesti... in spate pune bari de cs si telescoape normale intarite sau p205, si pe fata ajung telescoape de spate intarite, si bari noi de torsiune.
de ce sa te complici ? ;) take the easy way daca cobori masina NU lasa telescoapele de fata, o sa ramana fara cursa si o sa simti in dinti fiecare denivelare... si iti fac matele in stomac cum fac bilele la loto, inainte de extragere... |
partea asta cu denivelarile simtite`n stomac este foarte adevarata ... proprie experienta ... cat despre omologare a rotilor .. totu se rezolva cu o pila buna si ceva banuti ;)
|
Quote:
|
se pot pune 2 amortizoare pe fata dar eu personal nu vad rostul ,faci rost de amortizoare de 205 gti,modifici bucsa de sus si gata +barele de cs pe spate asta in cazul unei masini de strada, daca se duce cineva la vtm cu oltcitul................
|
siiiiiiiiiiiii 205 gti ala din ce an trebuie sa fie sa vedem unde gasim?
|
cauta la mag amortizoare peugeot 205 gti sau renault 5 gtt de spate sunt cam scumpe peste 2 mil buc ,cel mai bine sh-uri
|
Salut, sunt mai nou pe aici.
Ar tebui recalculate in cazul unei masini modificate si dupa facute pe comanda. Dar asta costaaaaaaaaaa. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning