![]() |
Faceti cum vreti... n-o zic cu rautate dar eu am fost acolo si am fazut cum sunt parintii respectivilor, fratele celui din dreapta si ceilalti apropiati. Eu oricum voi fi acolo alaturi de ei, cum am mai zis, cel din dreapta imi este un prieten apropiat...
|
1 Attachment(s)
Mai mult de atat nu stiu daca puteam sa fac ceva , rapiti-va cateva minute din timpul vostru , aprindeti o lumanare la VII ptr PAO si barbatul din dreapta !!!!!!!
|
nu stiu ce sa zic, am ramas fara cuvinte
tot ce vreau sa zic este ca imi doresc k amandoi sa traiasca si sa fie bine ptr toti |
Re:
Quote:
_______ Oricum, le doresc sanatate... iar medicilor multa indemanare si pricepere ca ei sunt cei care pot face ceva.... |
Atunci sa speram ca vom fi acolo cand va iesi din spital pe picioarele sale.
Doamne ajuta. |
nu este bine
Nu va duceti la spital o sa faceti mai multe prb cu politia mai bine stati linstiti.
|
O sa ma duc la biserica si o sa aprind si eu mai multe lumari la VII si o sa ma rog pentru ei ! :cry: :cry: Sa avem incredere in Dumnezeu ca acum de sarbatori va face pentru noi toti un miracol si nu ii va lua de langa noi pe PAO si pe pasagerul din dreapta! Haideti sa ne rugam pentru ei !
Doamne Ajuta! |
Sunt consternat....imi pare sincer rau....ma voi Ruga pentru PAO si cel din dreapta....si diseara.....daca ramane stabilita intalnirea....voi fii acolo !!!
Dumnezeu sa fie cu EL ! |
mai bine duceti-va la biserica oameni buni , sa ne intalnim toti undeva , si sa aprindem lumanari ptr PAO :( nu vrem sa-i facem mai multe probleme ... :(
|
pana la urma cum facem? sa zicem ca nu mergem la spital, macar sa aprindem cate o lumanare si sa speram ca isi va reveni
vine careva in victoriei diseara? :( |
Sunt socat. Sper ca totul sa se termine cu bine .
|
Dak se aduna lume,voi fi si eu acolo.Dar stabiliti odata cum facem.
|
Nu ne mai strangem la spital, daca vreti sa va strangeti vorbiti si rezolvati.
|
fratilor! saptamana asta a fost toata cu belele voi nu vedeti ?
multi prieteni raman fara permise, cad de pe motoare, lovesc masinile... o saptamana cu belele! Ii doresc multa sanatate sa dea Domnul sa se faca bine !!! |
multa sanatate si Doamne ajuta sa se faca amindoi bine... eu sunt unul din cei ce au patit-o anul acesta cu viteza... cum zicea cineva mai sus, iata inca o dovada a faptului ca viteza si cursele pe soselele publice nu-si au rostul... eu zic ca ar trebui sa contribuim intr-un fel cu totii, ssa facem ca aceste accidente sa se reduca.
nu pot veni la i9ntilnire dar sunt alaturi de ei si de voi cu gindul. (desi nu-i cunosc) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning