Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   recuperare talon bulgaria (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/301975-recuperare-talon-bulgaria.html)

rover_cabrio 06-02-12 11:47

Re: recuperare talon bulgaria

miscate odata numai sta ca dupe aia dai de altele !

mk1 gti cabrio 07-02-12 17:46

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4865842)
...schimba becul si la udriste cu procura si dovada la ghiseu spui ca ai venit sa ridici talonul,ii dai procura ii face o copie,cheama pe cineva de la tehnic sa vada daca s-a remediat si iti da talonul inapoi.....

eu stiu din propria experienta, ca pt orice problema tehnica, cand iti ridica talonul, trebuie sa mergi cu masina impreuna cu dovada la RAR si sa iti puna o stampila, sau sa scrie pe verso " corespunde tehnic" peste care se lipeste o folie de securizare, si dupa acea mergi cu restul de acte la militie sa ridici talonul.

claudiu19898 07-02-12 18:54

am reusit sa rezolv azi , prin interventia unui fost coleg , mi-au inapoiat talonul .

alex.panciu 07-02-12 23:19

Quote:

Originally Posted by mk1 gti cabrio (Post 4869137)
eu stiu din propria experienta, ca pt orice problema tehnica, cand iti ridica talonul, trebuie sa mergi cu masina impreuna cu dovada la RAR si sa iti puna o stampila, sau sa scrie pe verso " corespunde tehnic" peste care se lipeste o folie de securizare, si dupa acea mergi cu restul de acte la militie sa ridici talonul.

da ai dreptate,cand il retine pt.folie,parbriz spart,itp expirat,masina lovita...etc lucruri mai grave,dar pt.un bec nu te trimite la rar...acum asa e in bucuresti,poate in alte orase nu au departament tehnic cum este la udriste si te trimite la r.a.r

alex.panciu 07-02-12 23:20

Quote:

Originally Posted by claudiu19898 (Post 4869318)
am reusit sa rezolv azi , prin interventia unui fost coleg , mi-au inapoiat talonul .

bravo,sa ai grija de el.

ciypriyan 23-09-12 18:09

same problem here. mi-au retinut talonul ptr folie, am fost la rar a 2-a zis si s-a rezolvat. merg la militie sa ridic talonul, nu mi-l pot inmna ptr ca pe procura nu este specificat ca pot ridica talonul in caz ca imi este retinut deci l-au trimis in bg, au trecut 5 luni de atunci. pot merge in bg sa imi recuperez talonul ? procura nu este pe numele meu, este pe numele unui var.
mersi

alex.panciu 23-09-12 19:35

Quote:

Originally Posted by ciypriyan (Post 5184547)
same problem here. mi-au retinut talonul ptr folie, am fost la rar a 2-a zis si s-a rezolvat. merg la militie sa ridic talonul, nu mi-l pot inmna ptr ca pe procura nu este specificat ca pot ridica talonul in caz ca imi este retinut deci l-au trimis in bg, au trecut 5 luni de atunci. pot merge in bg sa imi recuperez talonul ? procura nu este pe numele meu, este pe numele unui var.
mersi

in bulgaria numai propietarului sau daca ai pe cineva care se poate descurca pe acolo...daca te duci cu procura nu ti-l da....te pune sa vii cu propietarul

ciypriyan 23-09-12 22:31

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 5184649)
in bulgaria numai propietarului sau daca ai pe cineva care se poate descurca pe acolo...daca te duci cu procura nu ti-l da....te pune sa vii cu propietarul

dar daca se duce varul meu ?

alex.panciu 24-09-12 00:37

Quote:

Originally Posted by ciypriyan (Post 5184914)
dar daca se duce varul meu ?

din ce stiu eu nu il da decat propietarului sau sa ai procura facuta la ei in oras exact unde e inmatriculata masina......dar depinde ce scrie si in procura,procura trebuie sa fie in bulgara si cam greu sa te intelegi cu politistii de acolo fara sa stii bulgara...

ciypriyan 24-09-12 21:38

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 5185038)
din ce stiu eu nu il da decat propietarului sau sa ai procura facuta la ei in oras exact unde e inmatriculata masina......dar depinde ce scrie si in procura,procura trebuie sa fie in bulgara si cam greu sa te intelegi cu politistii de acolo fara sa stii bulgara...

procura e atat in bulgara cat si tradusa in romana, proprietarul e din orasul unde a fost inmatriculata.
mersi

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning