![]() |
Re: Battle || Scion TC x11
Quote:
|
shit happens ... am primit numa un vot :( ;)
|
votat gabi... buna ideea, dar tine cont de faptul ca rotile de spate trebuie inclinate mai putin decat cele de pe fata
|
vot patriotu90 e mai deosebita fata de celelalte :peace:
|
vot leeloo imi place masina...
|
Votat Gabi!
Rotile spate sunt cam inclinate! Oricum,grea decizie...multe lucrari bune ! |
bai gabi astia te voteaza pe tine k esti moderator .. nu ma mai joc :D
|
Quote:
PS: eu sper sa voteze fiecare cat mai corect... |
Quote:
|
Quote:
Bai netrebnicilor, de ce ma votati ma doar pentru ca sunt moderator ? :lol: Draga L33L00, mai uita-te pe forum, la battle-uri, si vezi ca am si pierdut, nu am castigat tot timpu'. Mai uita-te si la Virtual 4Tuning League, sa vezi ca si acolo, din 4 etape, am castigat doar 1. Da'... probabil si PointMaster are pile :lol: Esti patetic ! :lol: PS: daca se doreste, renunt la rangu' de moderator, sa vedem, dup'aia o sa fiu votat pentru ca am fost moderator ? :lol: PPS: urmatoru' battle il facem mai "secret", da' facem pariu ca, daca vreau, il castig ? |
degeaba il facem secret ;) pt ca noi tot o sa stim ale cui sunt lucrarile .....
Leeloo tu parca te retrageai pe psu ? :twisted: |
bai Gabi nu mai spune la copii ca am pile ca astia chiar te cred :lol:
|
Vot ADY9005
Personal cred ca e cea mai curat lucrata;) simplu da fara greseli...nu se vede ca e virtuala!!! |
Quote:
iarba verde de acasa ... .:)) :lol: btw gabi .. vreau sa vad asta si daca o sa-mi placa masina poate o sa ma bag si eu |
mai baieti... ce ati avut mai cu jentile la masina asta mai... nu am vazut nici o janta pusa calumea si din punct de vedere al incadrarii si si culoare... majoritatea sunt strambe intr-un hal ca ma intreb cum de nu se rastoarna maisina aia fie ea si virtuala... cel mai bine parca le-a pus ady(are avantaj ca e inchis si nu se prea observa) si l33l00(tu nu ai nimerit in schimb deloc culoarea la ele...se vede clar ca sunt provenite din alt mediu ).... any way l-am votat pe vlad pentru ca a mi se pare ca a muncit cel mai mult.. chiar daca unele chestii de pe masina sunt cam exagerate si unele putin ireale (si la tine jentile sunt aiurea) eu zic ca merita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning