![]() |
Re: Styling Club
1.9TDI de 90hp.
|
Fortzaaa!
Hai bafta! Va asteptam la legale la DragRacingEvents! Vad ca ati racolat ceva masini si de prin tara! |
Da:D. Multumim, sper sa ne intalnim la legale;)
|
Quote:
Nenea cu microfonu'! :drunk: Nossa, nossa Assim você me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
:))))))))
|
Caterinca maxima DONU' :lol::lol: .
|
2 Attachment(s)
Sa-l salutam pe cel mai nou membru al clubului: Mihai - Ferrari 458 Italia
|
Mamaa .. cum poate sa arate 8) .
|
2 Attachment(s)
Reprezentand clubul pe plan international, ii uram bun venit lui silviu avand pe 4tuning nick-ul "///carbon" - Audi R8
|
am vazut cateva masini stranse aseara la covrig acolo....nu stiu daca erati voi....am trecut mai repejor asa , nu am mai oprit....eram la datorie..:D
|
S-ar fii anuntat pe topic aici daca era ceva .. cred :D.
|
Dadeam eu recital cu muzicuta d-aia se adunase lumea :)))!
De obicei acolo ne strangem si bem o cafea, aseara a fost parcarea plina :D |
Eu din pacate n-am putut sa ajung aseara ca am avut masina demontata, toata fata, as fi venit, dar dupaia se ofticau aia ca ii fac la liniute ca nu mai aveam aripi, bara fata, doar capota si farurile atat:))
L.E. Intalnire Styling Club, orele 18-19, la Covrig. Va asteptam. |
I'll be there :lol:
|
Frumoasa intalnirea, in jur de 7 masini, cam o ora am fost fericiti dupaia si-au facut aparitia politistii si ne-au cam taiat avantul. Au stat langa noi pe toata durata intalnirii:(((. M-am grabit si am uitat aparatul foto acasa.
L.E. Per total eu sunt multumit, mai ales de faptul ca am dat mass doar pe mess si ca n-am dat telefoane. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning