![]() |
Re: Dacia 1310 TURBO
Hai cu pozele!!!
|
Quote:
|
Foarte frumos proiect/break am si eu unul din 99 dar nu am aceeasi inima sub capota.
|
vand etrieri R18 turbo fata + spate ele contin : discuri fata dublu ventilate,spate normale dar gaurite ,distantieri,butuc pt puntea din spate si suport de etrieri.. pret 6 mil .
|
5 Attachment(s)
motor 18 1.6turbo complet 18 mil discutabil.
|
aici e bursa sau e prezentare de proiect?
|
Quote:
|
si una si alta , vand si fac reclama . aici se poate vedea masina : https://www.youtube.com/watch?v=IrVpPWsuEmk
|
vand etrieri fata ,spate+suport etrieri R5GTT : 2 mil
|
Ehe, cat mi-a placut masina cand am vazut-o 'asta vara cand v-ati intalnit in parcare la Metro. Cand au venit Politistii pe la 11 si s-au tirat 'aia cu BMW-urile, a iesit la suprafata masina ta. Eu eram prin trecere pe acolo si cand am vazut-o am ramas cu gura cascata ma zis ca nu-i posibil, cat de bin arata. Era langa tine si o Dacie 1300, si aia mi-a placut tare mult. Pacat ca o dezmembrezi si ca nu se mai continua masina. Bafta.
|
Marius, cateva poze in plus mai clare si din alte poztii cu 1,6 ala turbo se poate? Vreau sa vad si eu galeriile si blocul:)
|
vAND VAND VAND
1 Attachment(s)
vand urmatoarele piese : electromotor (mic) dacie injectie 2003 ( 1 mil ) , electromotor R5gtt (1mil), carburator Renault alpine Turbo ( 1,5mil ) ,admisie renault alpine turbo cu tot cu gatul ala lung (1mil) ,evacuare alpine tip serpisori ( 2 mil ) , pompa ulei alpine turbo ( cu lob ) (1mil) , axa cu came alpine turbo ( 1.5mil ) .
|
rog un moderator sa mute toate postarile mele la vanzari, daca se poate , am facut o eroare ...daca nu se poate , sa se stearga tot ... ( multumesc )
|
6 Attachment(s)
niste poze mai vechi cu ea
|
4 Attachment(s)
noile frane ale masini momentan in proiect........:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning