![]() |
Re: Nokia 6233 Black !! Okazie !!
Up !!:!: 8)
|
Oferta valabila !!
|
Update de pret.760 Ron.!!Va asigur ca nu gasiti nici o zgarietura,garantie reala + factura,handsfree HS23,incarcator rapid,cutie,cd,manuale,2carduri de 64 si 128 !! :-)
|
Am o oferta pt tine.
Imi dai 6233 + dif pe un Sony Ericsson W900i Am card de 512 MB la el + 470 MB memorie interna, camera de 2 MPix, etc.. Ca informatie, pretul unui W900i in magazin e de 25 mil. -> http://www.*************/magazin~onli...0i~p-7207.html Da-mi add pe mess la ID : snapsi_wapsi si poate ne intelegem cumva |
Sal.Stiu valoarea telefonului,stiu ca face multi bani,stiu si pretul lui de pe net.Treaba e ca nu am bani de diferenta,crede-ma.:)Treaba e ca w900i e mai slab cotat decat un k800i.Deci n-am bani de diferenta.Dak ai vreau schimb pe schimb si itzi pastrezi cardu.;)
|
Hm...
Stiu ca e mai slab cotat decat k800i si e si normal la ce stie k800i dar pretul e odata si jumatate mai mare la w900i. Tentanta propunerea ta dar...nope, nu sunt de acord..srry. Bafta la vanzare ;) |
Ms la fel.Oricum nu se compara w900i tau cu k800i(in sensul ca al tau este mai bun;) )Ai un telefon bun din toate punctele de vedere parerea mea.:)
And Up !! Oferta valabila !! Ultimu leu :750 Ron !! |
Up !! Oferta valabila !! 750 Ron !! e ca sigilat cu garantie si factura,card de 128 !!
|
ma-i multe imagini ka img. alea nu's clare !!
|
Ne intalnim dak vrei,sa vezi imagini mai mult decat reale.Oricum te asigur ca telefonul nu are nici cea mai mica zgarietura.Crede-ma.Vi cu lupa sa vezi ca e impecabil.Nu sunt genud e om care sa zica ceva si sa aduca altceva.;)
|
Up !! 750 Ron !! Cititi bine anuntul !!
|
ma intere pe mine dak mai lasi din pret .
|
Depinde ce intelegi u prin a scade la pret...:rolleyes2 Intra pe id de pe PM !!:-)
|
Up !! 740 Ron !!:-)
|
La 800 RON cat e in magazin + garantie ... si la 780 RON cat e la tine nu stiu ce sa zic ... oricum telul e bun si merita banii, bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning