Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   IMBRAC VOLANE IN PIELE (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/301348-imbrac-volane-piele.html)

gabryel21 03-04-12 15:32

Re: IMBRAC VOLANE IN PIELE

3 Attachment(s)
volan wv polo facut azi

Tibitzu 11-04-12 19:37

Stalpii astia din plastic stanga/dreapta cat ma costa sa ii imbrac in piele sau imitatie piele neagra??..

Ai aici linkul cu pozele..Stalpii sunt chituiti drepti...necesita decat imbracare...

https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...ml#post4975978

Imbracarea consta in lipirea materialului pe stalp ( presipun ca tu sti mai bine )

Ataemonus 17-04-12 05:23

2 Attachment(s)
Lucreaza foarte bine volanele domnul Gabriel.
Pacat insa ca la alte piese are mici probleme, e vorba de nucile de schimbator, i-am trimis 2 bucati, cu indicatii prin email foarte detaliate, care ....
Sau poate e vorba doar de o problema de comunicare, in sensul ca desi ofera serviciul asta la distanta, nu a facut cum am cerut decat piesele pentru care i-am trimis prin email poze modificate in Photoshop, si anume volanele, nucile insa, pe care doar le descrisesem in email, au fost facute cum s-a nimerit, desi am scris emailul respectiv inca o data cand mi-am dat seama ce s-a intamplat, cu pasajele importante scrise cu text subliniat, ingrosat si fonturi rosii, sa vada pina si cei mai putin atenti.
Nu mai spun, dupa acel email in care am spus clar ca nu s-a citit descrierea si am scris-o din nou, adio raspuns la mail-uri, adio cam orice comunicare, a trebuit sa sun de nebun ca sa mai primesc niste poze, in care oricum nu iesisera bine, ca apoi sa imi fie spus ca s-a trimis deja coletul, am impresia ca doar ca sa scape de gura mea, ca sa zic asa, deoarece am sunat la Fan Courier si nu au nici urma de colet de la expeditorul X la destinatarul Y.

Nu e mare tragedie, daca ar lucra la comunicare si citit cu atentie emailuri, sau macar citit si nu doar uitat la poze, totul ar fi aproape perfect.
Eu unul voi incerca sa mai lucrez cu dansul, dar ma voi asigura ca trimit prin email poza modificata si cat mai descriptiva.

PS. Referitor la materiale, pielea este intr-adevar de foarte buna calitate si foarte rezistenta, insa Alcantara nu e Alcantara, e ori o imitatie ori piele intoarsa, e oarecum grav ca o persoana care lucreaza in domeniu nu cunoaste diferenta sau spune ca nu o cunoaste.

gabryel21 17-04-12 15:44

buna,imi pare rau pentru unele neintelegeri ce au fost mi-ai cerut scuze si sper ca pe viitor sa nu e intample astfel de probleme in legatura cu alcantara eu stiu ca e o carpa cu un puf pe ea intradevar ca ceea ce am folosit eu pentru acel volan e ceva de genul piele intoarsa ceea ce eu am cumparat eu de la cineva am specificat lucrul asta,nucile am zis ca nu le fac eu ci amicul meu si am zis ca arata bine combinatia cu piele perforata cu fina si cealalta cu piele fina pentru ca nu am vazut in mail cum vroiai sa fie si nu am inteles cu ata rosie am mai primit mail de la tine cu ceva anume si un altul aproape la fel cu mici amanunte diferite dar acum nu mai conteaza ce a fost a fost pe viitor va fi totul ok,inca o data imi cer scuze pentru problemele create si pe viitor cred si sper ca toti clienti sa fie multumiti ca si pana acum,numai bine tuturor
PS:in legatura cu alkantara asa mi sa spus si mie ca e inainte de a fi subtiata si lipita pe acea carpa cum spuneam.

Ataemonus 17-04-12 15:47

Dap, trecem peste, cum spuneam, daca se rezolva problemele de comunicare totul e aproape perfect :)
Cu Alcantara chiar nu e problema, cel putin pentru mine, dar pentru cineva care ar vrea neaparat Alcantara ar putea fi o problema.

As fi apreciat totusi raspuns la emailuri :)

gabryel21 17-04-12 15:53

crede-ma ca pe langa acel volan am mai avut o gramada sa le fac si erau acolo pe capul meu cu masina in parcare si nici nu aveam timp de comp ca ma puneam si la 2-3 noaptea in pat si la 6 mergeam la lucru si dupa iara la fel

Ataemonus 17-04-12 16:37

Pai eu te cred ca esti ocupat, asta e chiar bine ca ai clienti, chiar daca momentan mai multi decat ar trebui :), dar astea, fara suparare, sunt scuze ieftine.
"nu stiu cum e Alcantara, mi-a vandut-o si mie cineva, e vina lui", "nucile nu le fac eu le face altcineva, nu e vina mea e vina lui", iar faptul ca mi-ai spus vineri ca ai trimis coletul ca apoi astazi sa ma suni sa imi ceri adresa nu o mai comentez.
De aruncat vina si facut pe nestiutorul e usor, dar nu te ajuta sa iti castigi clienti.

Eu scuzele le-am acceptat si trecem peste.

gabryel21 18-04-12 08:23

Re: tapiterie auto

Acţm sti de ce nu sa trimis coletul si ce sa intamplat,clienti am pt ca stiu sa imi fac treab ok si de calitate dupa cum ai spus si tu,ok trecem peste ce a fost a fost,o zi buna

Ataemonus 18-04-12 09:16

In primul rand, chestiunile astea le puteam discuta prin email, daca ai fi binevoit sa raspunzi acolo ;)
Dar daca preferi spalatul rufelor in public, sa afle toata lumea cum te comporti cand te lovesti de cea mai mica problema, treaba ta.

In al doilea rand, nu, nu stiu ce s-a intamplat si de ce nu a fost trimis coletul pentru ca nu ai binevoit sa imi spui direct is onest, ai preferat sa ma minti ca sa scapi de mine. Banuiesc insa ce s-a intamplat si nu s-ar fi intamplat daca ai fi raspuns la email si imi spuneai ca e totul gata si sa iti trimit banii in loc sa te tot stresez cu telefoane ca pina la urma, sa scapi de mine, vineri sa-mi spui ca ai trimis coletul iar ieri m-a sunat amicul tau, coleg, partener, ce-o fi, sa imi ceara adresa, iar cand i-am spus ca tu ai zis vineri ca a fost trimis deja coletul a inceput partea cu aruncatul vinei.
Apropos, plata ti-am facut-o inainte de a trimite tu coltul, de fapt si inainte de a pretinde ca l-ai trimis vineri, si asta oricum mergand pe incredere si bun simt pentru ca o sa primesc un colet surpriza in care stiu cum arata doar 3 din 5 elemente.

Iar partea cu treaba facuta bine si de calitate e discutabila, daca iese bine e facuta de tine, daca e vreo problema arunci vina pe personaje fictive, cum ar fi cel ce ti-a vandut asa zisa Alcantara si cel ce face de fapt nucile, etc.

Din punctul meu de vedere, ca relatii cu public lucrurile stau cum nu se poate mai rau, praf, iar ca si calitatea lucrarii pot spune pina acuma ca doar pentru volane e bine sau foarte bine.

Eu inchei aici si sper sa reusesti sa rezolvi problemele pe care le-am semnalat mai sus.

noneagabriel 23-05-12 11:02

salut , pentru un 406 , cam cat dureaza , daca il aduc maine , pot sa il iau vineri ?

gabryel21 24-05-12 07:09

dureaza 4-5 ore

gabryel21 16-06-12 00:04

..................................................

gabryel21 16-06-12 00:08

7 Attachment(s)
golf 5,alfa romeo,volvo si un mitsubishi

gabryel21 20-06-12 11:07

6 Attachment(s)
..............

adytzastar 23-07-12 22:54

Salut, pentru un volan de e46 cat ma costa si cat timp dureaza?Esti din Bucuresti?

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning