Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   Ce amplificator recomandati (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/301249-amplificator-recomandati.html)

bitang 30-01-12 14:06

Re: Ce amplificator recomandati

3 Attachment(s)
Va salut.In aceeasi dilema sunt si eu.Am un subwoofer SPL X de ceva vreme luat de ocazie pe care nu l-am folosit inca si doresc sa aflu ce amplificator este compatibil cu acesta.Mai mentionez ca are 2 bobine si 800w.Atasez si niste poze:
Attachment 2311888

Attachment 2311889

Attachment 2311890

Dragster 30-01-12 14:15

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4855255)
Va salut.In aceeasi dilema sunt si eu.Am un subwoofer SPL X de ceva vreme luat de ocazie pe care nu l-am folosit inca si doresc sa aflu ce amplificator este compatibil cu acesta.Mai mentionez ca are 2 bobine si 800w.Atasez si niste poze:
Attachment 2311888

Attachment 2311889

Attachment 2311890

Ce impendanta au bobinele?? Eu as face sincer niste probe cu 1-2 variante de amplificatoare inainte de a cumpara ceva! Daca esti interesat poti sa treci pe la mine la mag si incercam cateva variante. Digital Designs , Powerbass, Holywood Digital... sigur gasim o solutie.!;)

zsolti_AR37GOF 30-01-12 14:15

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4855255)
Attachment 2311888

Attachment 2311889

Attachment 2311890

Sal...

Parerea mea este ca ar fi bine sa il contactezi pentru mai multe detalii pe Dragster...

La el o sa gasesti raspuns si poti face si probe gratuita pana o sa ajungi la ceeace cauti :) nu ai ce pierde...

bitang 30-01-12 14:34

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 4855272)
Ce impendanta au bobinele?? Eu as face sincer niste probe cu 1-2 variante de amplificatoare inainte de a cumpara ceva! Daca esti interesat poti sa treci pe la mine la mag si incercam cateva variante. Digital Designs , Powerbass, Holywood Digital... sigur gasim o solutie.!;)

Merci fain maestre.Sincer habar n-am ce impedanta au,mai ales ca nici nu ma prea pricep atata in domeniul audio.Imi fac timp intr-o zi si o sa vin sa vedem care-i treaba cu el ca ii pacat sa-l tin pe silent:D.

Dragster 30-01-12 14:39

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4855304)
Merci fain maestre.Sincer habar n-am ce impedanta au,mai ales ca nici nu ma prea pricep atata in domeniul audio.Imi fac timp intr-o zi si o sa vin sa vedem care-i treaba cu el ca ii pacat sa-l tin pe silent:D.

Eu vad 2 variante ori il montezi ori il vinzi ca asa iti faci numai sange rau!!:lol:

zsolti_AR37GOF 30-01-12 14:45

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 4855311)
Eu vad 2 variante ori il montezi ori il vinzi ca asa iti faci numai sange rau!!:lol:

Hehe nu stiu de ce cred ca se va intimpla prima varianta ... dar na oricum merita ... viatza fara bumtzi bumtzi ii misto dar nu se compara cu varianta cealalta :D

raidaru 30-01-12 14:52

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4855304)

Daca esti din Lipova, poate ma sti, am o laguna cu ceva muzica pe ea :D ceva mai multa muzica de fapt :))) Mergi pe mana lui Dragster ca si eu tot cu el colaborez de cativa ani si e om de incredere;) bafta !!

bitang 30-01-12 15:23

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4855331)
Daca esti din Lipova, poate ma sti, am o laguna cu ceva muzica pe ea :D ceva mai multa muzica de fapt :))) Mergi pe mana lui Dragster ca si eu tot cu el colaborez de cativa ani si e om de incredere;) bafta !!

Domnu' Petcu cu Laguna care vibreaza din toate incheieturile:D:twisted:.Tare de tot sistemu'.Bafta si tie in continuare si merci de sfat.

ralphmandl 01-02-12 18:53

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4855379)
Domnu' Petcu cu Laguna care vibreaza din toate incheieturile:D:twisted:.Tare de tot sistemu'.Bafta si tie in continuare si merci de sfat.

Domnu doboz cu Laguna ciobita:))

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning