![]() |
Re: Recomandari Joace noi de ori ce tip
poi il iau de pe torrentu` de mai de sus.. da` amu incerc sa caut ceva crack sau ceva la el.. ;) dak gasesc ceva va anunt..
|
pai dupa ala l-am luat si eu.
Si n-am gasit nik la el.:???: Mai zice-ti si voi alte jocuri noi belea. |
Scarface tata... joc super.. merita jucat.. Minimum Requirements 512 RAM, placa video 128, si acolo un procesor bunicel.. merita jucat..
|
Rappelz: Siege for Glory... un MMORPG care-mi place la nebunie.. il jucam ca disperatu de vreo luna jumate-doua.. acum am luat pauza ca la carbon si restu... downloadez si io TOCA 3 sa vad daca imi place :D
|
un shooter destul de bunicel Sniper Elite.;)
|
Daca tot vreti FPS-uri:seria Ghost Recon[trebuie sa gandesti inainte sa impusti in stanga si in dreapta],Prey[care a iesit FPS-ul anului] sau Call of Juarez...
Old stuff:UT simplu,Quake 3[jucati mai ales in multi],System Shock,Half Life etc etc etc... P.S.:majoritatea jocurilor de aici nu le-am jucat dar va asigur ca sunt jocuri foarte foarte bune ;) |
alt joc super ce il recomand.. :) GTR 2... super.. ceva de genu` ce vrea sa fie si WTCC sau ToCA 3... misto... are o optiune.. cica scoala de pilotaj.. si mult alte chestii frumoase.. Are nevoie de 1024 RAM, placa video de doar 64MB.. da mai buna nu ar strica.. :) peace
;) |
toca 3.este frumos;)
|
frate zi-mi si mie de unde sa fak rost de toca???;)
|
de pe odc
|
dati-mi si mie niste huburi bune de odc ca pe astea care le am eu nu l-am gasit
pls |
eu aveam niste haburi dar tre sa ajung aksa sa vad pe unde sunt si le pun aici pe forum.
|
Re: Recomandari Joace noi de orice tip
Sa va amintesc ca topicul se cheama recomandari jocuri si nu "cum furam jocuri"?
|
Haha good point rosonic...
GG!!! ;) Alt joc destul de fainut pt multiplayer Red Orchestra :)...buy it from Steam ;) |
Rosonic te referi la mine? dak da eu doar am vrut sa-l ajut.asta nu inseamna k furam jocuri:p.oricum nu am gasit haburile k am sters unele chesti din pc si cred k le-am sters si pe ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning