![]() |
Re: masinile mele
2 Attachment(s)
ceva subtil...
|
10 Attachment(s)
alte lucrari...
|
Nu a trecut mult timp de cand eu am folosit bara de pe albea si mi s-a atras atentia ca e vt( este interzis sa copiezi de pe alte vt'uri decat cele care iti apartin).Imi place ideea de la megane dar mai ai de lucrat la executie.......si iti recomand sa lucrezi pe imagini de cel putin 1600x1200.bafta
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
......
|
Dintre toate ce le-ai pus opelul albastru , cred ca e meriva ... da cel mia bine culoare interesant ca ai umblat la tonul de culoare , mai bine ai lucra mai mult la partile de sub kit-uri din spatele rotilor de sub masina umbririle etc.. mult noroc pe viitor ;)
|
6 Attachment(s)
.....
|
Puteai sa editezi umpic acolo la URS intre spoiler si numar , pata aia neagra , sa aduci rosul pe linie daca ma intelegi ce zic. In rest Super OK ! Imi place , bravo.
|
Quote:
|
primele lucrari "bleahh" dar este bine ca progresezi! Bafta in continuare si unele lucrari sunt bunicele.. si fii atent la detalii , cand lucrezi te uiti de 1000x sa vezi daca este bine .. Sper sa intelegi. Bafta !
|
10 Attachment(s)
am revenit si aici cu ceva nou
|
12 Attachment(s)
revin si eu cu niste lucrari mai vechi si altele mai recente(sandero,loganul si stikerul de la matiz),nu am mai postat de mult aici.fiatul e prima masina pe care am incercat mai mult brush,iar matizul l-am facut din plictiseala pt baietii de la matiz il
|
De unde sa incep?...
Selectii colturoase foarte foarte multa irealitate la majoritatea masinilor,jante blurate,bodykyturi puse stramb si descentrate chiar foarte descentrate Mai ai de lucrat |
Quote:
|
Salut imi poti da si mie terog donorul de la bara fata de pe sandero?multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning