![]() |
Re: Bmw 318?....320ci....?325?
:)))))) a sarit gardu la gradinitza cand era mic a?:)))
|
lol ce bani ti-a zis-o cu majoratu=))
invita-l..ce dreq acuma.. daca nu vine.. urat din partea lui:P si kdoul. o plimbare cu bmw-ul lui,nu?:P hai...ai intai rabdare sa iei carnetu si alea alea..si dupa aia iti iei masina.. k am un coleg tot i-au promis ai lu mercedes (nou , e klass)..si asta tot n-a luat sala inca.. |
ai dreptate seba.da daca ai mei se ofera sa imi ia masina inainte nu pot sa refuz normal
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/29547-bmw-318-cabrio-packet.html uite o masina chiar din craiova care se vinde...motor de 1.8,paket m si cabrio...ce vrei mai mult...sa vad daca asa iti surade...sau e prea scumpa.... ps:daca mai jicnesti ne luam de urechi... |
hai ca imi place de tine ca stii de gluma..
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul ala din anunt e super.. daca nu si-l permit parintii tai e partea a 2-a.. si daca nici nu il meriti.. ce sa mai zic..
acuma nu zic sa ii refuzi ..dar zic sa inveti pt permis;) |
Quote:
Vezi tu... si eu mi-as lua o masina pana-n 70.000 de iepuri, da'... nu stiu ce alegere sa fac. Sper c-ai inteles aluzia. Tu vii si spui ca vrei sa-ti iei masina. Ok, bravo tie (sau mai bine zis, bravo alor tai). Spui ca vrei seria 3, in 2 usi si sa aibe M3 look. Ok, inc-o data, bravo tie. Ia-ti seria 3 nou, care, din pacate pentru tine, inca nu e disponibil in 2 usi, cu ///M Packet. Da' intrebarea mea e, stii la cat te ajunge? (^ exemplu) Problema e alta... ca NIMENI nu te crede ca maica-ta cu taica-tau iti vor cumpara tie ce vrei. Asa ca mai bine las-o la alegerea celor mari (in speta, parintii tai) si cand faci achizitia, prezinta-ne si noua niste poze si info. Pana atunci... nu mai face glume cu oameni care dadeau teza atunci cand tu ziceai "ma-ma". |
ok...imi dau seama printre ce oameni am dat aici,daca aveam un motiv sa ma laud aici unde nu ma stie nimeni nu stiu care ar fii ala.oricum,numai postez nimic,o sa revin in februarie cu poze si mai vorbim atunci,la multi ani
|
Ma voi chiar il sfatuiti pe ala micu sa isi ia bmw si m-pachet.Ce naiba el nici nu are carnet si vrea majina cu tractiune spate si sute de cai.Ce draq iese ala prin cariova si omoara oamenii pe trecere.Eu zic k ar trebui sa isi ia omu majina dar ceva mai linistit cu care sa invete sa mearga si dupa aia bmw.La motociclisti in primu an nu li se da voie sa conduca motoare cu puteri mai mare de 25kw.K se mai apuca unii sa isi ia hayabusa dupa ce si-a luat carnetu si o buseste in primu gard asta-i alta treaba.Tinere sfatul meu iatzi majina pana in 90 cai,invata pe aia si dupa aia poti sa te busesti si cu m pachetu...
|
Quote:
Quote:
|
si eu astept luna februarie cu mare interes in cazul asta:D
sa te vedem;) |
mda stati si asteptati degeaba , si mie imi ia mama un evo IX si ma duk sa-l prepar la RallyArt si o sa fak drifturi ca in nfs..:))=))=))
|
Tu chiar nu-ti dai seama cat de caraghios esti ... daca tot esti asa potent inainte sa ai 18 ani ia un m3 direct... cum sa intrebi care seama mai mult cu un m3 ... am vazut si dacii cu look de bmw... la cat te pricepi ai fi in stare sa ne arati cine stie ce sa ne zici ca ti-ai luat m3.bine faci ca nu mai postezi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning