![]() |
Re: Sm 88 Bcv
Quote:
|
doar ca distantza de la satu mare la pitesti e cam mare ...
|
eh.. e nimik toata.. distantza...
|
super triplele
|
Quote:
|
:)pacat de masina ta Bogdan_SM!!!aaa....si pana la pitesti,ai dreptate,distantza e nimik toata:lol: ,din taxi nu pare asa departe!:-P :twisted: spor la treaba!!!
|
Quote:
|
deci.. trebuie sa va intreb ceva.. cum pot face sa nu mai mirose a benzina in masina... din cauza ca rezervoru e in porbagaj si..nu e despartit cu nimik.. da oare nu este ceva.. ce as putea pune sa nu mai miroase.. ms
|
Poxilina e sfanta :D E a doua oara cand folosesc acest tratament si da roade pe deplin :D
|
bogdane .... dar nu prea mai postezi ...
nu iti prea faci simtzita prezentza |
a benzina miroase din cauza carniturii de sus de plutitor care are bunul obicei sa se roada sau din cauza ca gaurile de aerisire sunt astupate , in rest nu are voie sa miroasa
|
aha ok.. deci .. e de la plutitor.. pre care il gasesesc in porbagaj,, ai idee, e greu de schimbat??:D
|
salutare nu e de la plutitor ci de la garnitura cu care se etanseaza gaura unde e introdus plutitorul. Schimbarea e o nimica toata ,chiar si eu pot sa o schimb :D ,glumesc totusi trebuie sa ai grija sa pui capacul peste garnitura klumea sa stranga bine. io am umblat la plutitor si am bulit capacu:P
|
Quote:
|
:-) am revenit cu niste poze proaspete .. ce ziceti de masina?? park e noua nu ???:D :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning