![]() |
Re: Battle || BMW Z4 x3
Quote:
PS: tocmai ti-ai luat un avertisment pentru posturi aiurea; nu mai recidiva! |
n-am incotro -l-am votat pe gabi ... restu ... se putea mult mai bine dak pot sa zic asea fara sa jignesc pe nimeni
|
gabitzu power......
|
vot gabi;)
|
vot dj-ul !! ce vedetzi voi asa iesit din comun la masina lu' Gabi?? jantele alea au aceasi luminozitate, no shadow, stopurile au ramas aceleasi..etc.. no offence
|
votam calitatea ;)
|
Quote:
Ce vezi tu asa iesit din comun la masina lu' DJ-ul? :lol: Sau, mai bine zis, de ce nu vezi si greselile lui ? De ce nu vezi ca roata fatza e stramba si are selectii la fel de strambe ? De ce nu vezi ca nici jantele lui nu au umbre (mai ales ca cea din fatza se vrea a fi virata) ? De ce nu vezi ca a facut jumatate de stop clar, dar nu a selectat cum trebuie ? Sau de ce nu vezi ca ceea ce-a facut el arata cat se poate de fals ? Poate toti cei 23 de useri care m-au votat pana acum sunt handicapati si... numai tu esti normal, dar... slabe sanse ! :) PS: cate masini virtuale ai facut tu pana acum ? :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Janta veche sau selectie stramba, tot greseala se numeste, desi mie numai janta veche nu mi se pare.
Ceea ce tre' sa intelegi tu e ca nu-ti criticam lucrarea daca nu eram, la randul meu criticat. Chiar daca - ti-am zis si la comentarii lucrari - imi place cum lucrezi (si cu mai multa grija, poti scoate lucrari misto), eu consider ca am o lucrare superioara alei tale si nu mi se pare normal sa fiu facut de cacat de cineva care, cel mai probabil, nu stie ce e Adobe Photoshop. |
Votat Gabi ! si celelalte lucrari au fost bine realizate!
|
Quote:
N-am zis nik de ceilaltzi 23 de useri kre au votat lucrarea ta..gusturile nu se discuta, ("ce vedetzi voi", doar am intrebat),deci nu pot fi numitzi "handicapatzi" Altcv? |
Sa-ti dea Dumnezeu sa faci in realitate ceea ce facem noi in photoshop, dar intrebarea mea ramane aceeasi: CE AI VAZUT TU LA LUCRAREA LUI DJ-ul?
|
nik f interesant..doar k imi place mai mult kitu ales de el..nush :)
|
Quote:
Da... intr-adevar, foarte interesant ! Spoiler spate Porsche, prag Porsche, jante (de pe care nici macar nu s-a chinuit sa scoata sigla) Porsche :lol: Foaaaarte interesant ! Prost sunt eu ca-mi bag capu' ! :lol: |
ma Gabi..te-am pus pe capu' meu?? lasa-ma frate k e 31 azi..ocupate si u de revelionu' ala..io n-am zis k designu' spoilerului spate sau pragurilor ii apartzine,doar k imi place mai mult. Sigla de pe jante :P..ai dreptate. cum ti-am spus si in primu' post, no offence, n-am nik personal cu tn, ne certam aiurea pt nijte lucrari ale voastre. u ejti pe primu' loc, deci il meritzi..k? :) Hai LA MULTZI ANI, LA MULTZI BANI SI KT MAI MULTE LUCRARI REUSITE !! <:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning