![]() |
Quote:
|
Ok,am inteles,atunci,daca se poate putetzi sa-mi stergetzi topicu' ala cu \"parcash veni si io...\" de la Legal Racing,ca pt mine nu mai conteaza si oricum nu mai scrie nimeni pe el.Va ocupa spatziu pe server degeaba :)
|
ok... ati vazut ca florica are o masinuta jos la semnatura... cum a pus el masinuta aia acolo? ca am si eu un gif... e micut de tot e un vw care se plimba .... pls spuneti-mi
|
Mergi la Profil si undeva pe la jumatatea paginii ai optiunea Semnatura. Daca ai poza pe vreun site, dai click dreapta pe ea -> Properties -> copiezi adresa pozei de la Address (URL). La Semnatura scrii [img]adresa pozei[/img]
Sper sa fii fost destul de clar :P |
Si de pe calc propriu nu se poate ? Ca la avatar ??? Daca poza nu este pe vreun site ???
Multumesc. :wink: |
sarut mana gabi... sper sa va placa vw meu... :P
|
mai am si eu o intrebare... poate cam dobitoaca...
de ce nu puneti si voi limita avartarului la 100x100 cu marime de maxim 50k? ca cele mai multe si mia frumoase avataruri au marimea aia si sincer am si eu unul care imi place f mult... (tot asta in care se intrec brian si cu toretto)numia ca e gif si se misca dar nu il pot pune ptr ca nu se incadreaza... sau macar sa faceti o exceptie ptr mine :P el mia exact are 100x75 si 16 k... |
nu se vede de loc vw tau
mai bine copie intai pe calculator, si o bagi de acolo nu da adresa de pe site-le pe care gasesti poza.... dupa cum vezi, poti avea probleme.... recomand asta tuturor |
Se vede mah... Un broscalete ametit !!!
:lol: :lol: :lol: |
eu nu il vad... sigur e o problema...
se vede doar cruciulita aia rosie |
..nici yo nu il vad...vad in schimb Honda ta!! :D:D e tare !!
|
Grazian poti sa pui imagine acolo si de pa calculatorul tau..nu trebuie sa fie de pe un site cum spune Gabi??
|
si mare rau... honda ta....
da nu ne-am legat de tine ca te iubim |
Era sa bag una si mai mare, de trecea viata pe langa tine pana cand dadeai de scroll in jos... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Multumesc, multumesc, multumesc... !!!!!! :oops: :oops: :oops: |
in legatura cu url-ul lung scrieti click aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning