![]() |
Re: Sticker 4tuning.ro!!!!
Quote:
|
Quote:
asa ca o sa va trimit 15-20 max.. voua.. pe vineri sper sa ma tin de cuvant.. daca nu luni .deci de pe 1 ianuarie intr-o saptamana.. este dimensionat.. tot... ca este dat de zoliaT asa ca baieti dupa o saptamana.. le aveti ;) |
E super Bogdane! si dak sunt doar 15 e super ok.
Cate se poate... aaa si Andrey`..nu stiu ce sa zic...tu esti in bucuresti ti-e mult mai simplu sa dai o fuga pana la sediu 4tuning.ro ..sunt sigur ca dak au o sa-ti dea stickere |
Quote:
unde e sediul...ca m`as duce :P |
Contacteaza-l pe ZoliaT , Gratzian sau pe userul 4tuning.ro .. trimite-le un private message...
Bafta! |
si am mai dat un tel... sa mi-se aprobe... ca le va face...
azi le-a taiat..forma..asa maine si poimane ..le serigrafeaza.. si sambata mi-le da.. so v-am promis vi le trimit.... |
si eu vreau 2......... :D
|
Quote:
sau.. vb voi.. si 2 de ce..:rolleyes2 presupun 2 masini ;) .. nu o masina si un frigider..;) glumesc... vb cu bogdan |
Quote:
Ai venit inapoi din spania?????(Stiam ca esti prin tarile calde) O sa facem o intalnire cu prezenta obligatorie :D si o sa impartim atunci stickerele la toata lumea !!!! Bine ai revenit pe aici Dudule:p |
Quote:
|
mah
pentru ARD-ul vechi si pentru ARD-ul nou..........:D nu , inca nu sunt in tara numai in 15............ |
3 Attachment(s)
2 bucuri am avut azi..doar 2
prima... se intampla acum..:D asa si a doua,.... mi-au venit stickerele ;) poze..... si luni le trimit Hunedoara / Deva ... |
Sa traiesti 1000 de ani Bodyspeed :)
|
O bucurie si pt noi pe ziua de astazi :) ..o veste buna!
..le asteptam cu sufletu la gura :D |
pastrati si pentru mine unu daca mai raman
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning