![]() |
Re: e30 VS. TOYOTA CELICA C.S. EDITION :D
teddy vrei sami spui k o data c ai pus o mashina sport p gpl ai aceleashi performantze cu ea k shi knd ar fi pe benzina?
|
4-0 celica :D
|
Eu unul as lua urs , nu neaparat pt perfromante , pentru mine nu performantele sunt pe primul plan
|
dar precizeaza ptr ce :P
|
poze? ....
|
domnule sido sau ba sido cum vrei tu....
1.pe acel topic te-am rugat sa pui poze cu masina ta celica nu cu o niste toyote ale unor nemti care vor sa le vanda... 2.de ce nu-ti afisezi varsa....inca nu ai voie sa intri prin cluburi??? 3.daca e vorba dintre celica stock si orice e30 stock(inclusiv m3)...bate m3-ul....daca nu....bate celica....intre un 325 si o celica repet celica bunnnn...ceea ce ai inceput tu acolo este irelevant...tu ne certi pe noi toti proprietarii de ursi ca suntem niste idioti ca ne-am cumparat aceste masini in loc sa ne fii luat celica....prezinta toate datele problemei nu scrie ce vrei tu... vreau poze cu celica ta...si da o ai te provoc cu un urs...nu cu al meu cu al unui prieten...este un "sleeper"...daca stii ce e ala....provocarea e lansata...este un e30 normal nu M.... |
:lol: d c te agitzi atata?
|
oricum mai mult de 17 ani nu ai , iar intre celica si e30 variantele high end , nu cred ca mai are rost sa discutam ... M3 clar !
|
Quote:
|
prefer un ursuletz m3 oricand in fata unei toyote! Pt. design, performante, fiabilitate, etc
|
ursuletu e miezu,pt aspect performante si in primu rand ca poti sa te joci cu el si sa bati p..a de alti si sa le rupi chiloti bft numai bine si la multi ani
|
votez e30 :)
|
votez ursu pentru ca nu poti face cu celica ce poti face cu ursu asa cred io:rolleyes2
|
Comparatia asta e stupida!
Sunt doua masini total diferite! Fiecare are farmecul ei si cred ca au scris pagini importante de istorie, iar daca spunem ca una sau alta e superioara insemna ca suntem inculti. |
cred k e prima oara cand nu stau sa citesc un topic ,dar fara suparare domnu fan celica esti ....no comment.tu incerci sa scoti celica in fata.o celica NORMALA cu un e30 normal (sa zicem 2.5xi) ar fi ceva.dar o celica c.s. cu un e 30 NORMAL? NU SE POATE COMPARA ;)
compara cu m3-ul k sa fie treaba buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning