Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

EvLSant0S 05-01-07 11:48

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 685812)
apropo gay in franceza inseamna fericit :) ...deci,,, =)))

deci ce ?
gg ai tradus gay in fraceza...
ce tare esti ..

tfsi 05-01-07 12:02

Quote:

Originally Posted by CarGoVroom (Post 682594)
pt ca iubesc greu dar daca iubesc atunci e iubire adevarata ...pt ca intotdeauna cauta varianta special edition la baieti nu se multumesc cu orice harb

tocmai ca o femeie iubeste usor....si la fel de usor se razgandeste....si la fel de usor isi gaseste un altul...pana crede ea ca gaseste acel "special edition"

aleks 05-01-07 12:39

nu ma fwt cu barbati nici dak ar insemna bogatie tinerete si fericire vesnica si-n franceza si-n kineza si-n rusa la un loc :):):)

JUST-DO-IT 05-01-07 14:32

dc iubim femeile?hmmm......de fraieri ce suntem.....scuze dar asa e

CarGoVroom 05-01-07 14:40

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 685844)
tocmai ca o femeie iubeste usor....si la fel de usor se razgandeste....si la fel de usor isi gaseste un altul...pana crede ea ca gaseste acel "special edition"

:confused2 depinde acum si ce intelegi tu prin "a iubi" si "femeie"...
s-ar putea k eu sa vb de ceva si tu de altceva

tfsi 05-01-07 16:03

Quote:

Originally Posted by CarGoVroom (Post 686057)
:confused2 depinde acum si ce intelegi tu prin "a iubi" si "femeie"...
s-ar putea k eu sa vb de ceva si tu de altceva

eu ti-am zis din proprie experienta...pt ca am observat pe pielea mea ce usor se indragoste o femeie iar apoi ii trece in scurt timp si o ia de la capat cu altul.si am specificat "femeie" pt ca era de aceasi varsta cu mine si observ si cu tine...iar eu nu o mai consider la 20-21 de ani adolescenta sau fetita.

numai bine!

Trixi 05-01-07 16:50

nu sunt de acord cu tine..kiar deloc!femeile nu se indtagostesc repede...si nu le trece nici atat d rpd!mai degraba vezi p o femeie,sa ramina singura mai mult timp dupa o relatie esuata decit p un barbat ;) ...nu zic k nu sunt exceptii si in cazul acesta,dar regula generala nu e aia,amintita d tine.parerea mea...

CarGoVroom 05-01-07 17:40

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 686193)
eu ti-am zis din proprie experienta...

:yes: exact...eu tot din propria experienta am intalnit alt gen de femei si alt fel de iubire...si mi-am format o parere generala.
partea subliniata de tine e legata oarecum de viata mea iar tu trecand prin alte experiente si intalnind alti oameni nu poti fii de acord cu tot ce spun eu...tu ai alta parere. ai un stil de viata diferit de al meu.

numai bine

Spark 05-01-07 17:48

Quote:

atunci prefer sa traiesc nefericit alaturi de o femeie ;)

aleks 08-01-07 20:38

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 686042)
dc iubim femeile?hmmm......de fraieri ce suntem.....scuze dar asa e

nope... iubesti femeile pt k esti barbat adevarat
parasutism nu fac decat barbatii adevarati
bungee jumping nu fac decat barbatii adevarati
alpinism nu fac decat barbatii adevarati
ei... intelegi legatura ? :p:p:p:lol: :lol:

Mertzanik 10-01-07 10:15

sunt de acord cu tine trixi ...o data ce femeia iubeste greu lasa in urma o relatie...daca se indragosteste rpd sau nu asta depinde de femeie sau mai bine zis de barbat :D

Trixi 10-01-07 19:40

hello mertzanik!:-) demult nu ai mai trecut p-aici;) hai,k am nevoie aici d sustinere din partea femeilor!:D
iar partea cu indragostitul...pana nu demult puteam sa jur,k e nevoie d timp ptr asta..ptr k doar atunci te poti indragosti,daca cunosti persoana respectiva indeajuns d bine....dar never say never...si ce bine se zice asta...k se mai intimpla in viata,sa intilnesti oameni,p kre ii "simti" dupa 10 minute,d park le-ai cunoaste d o viata...;)
eu cred cu tarie,k de fapt toti cautam noi persoana aia,citeodata n-i se pare k l-am gasit/am gasit-o....si dupa aia ori am avut dreptate ori nu....
...si iubiti voi femeile,ptr k asa sunteti programati d la mama-natura ;) sa va ameteasca un zimbet kre e p placul vostru...un parfum...sau cine stie ce ;)

Mertzanik 10-01-07 20:59

nu e nevoie de timp sa te indragostesti, sa cunosti persoana pentru a te indragosti,o poti face in cateva minute (si chiar mi s-a intamplat), dar dupa ce cunosti pers iti dai seama daca e buna sau nu pt tine, daca poti trai cu defectele ei.asa ca bine zici"never say never "

CarGoVroom 30-01-07 17:28

continuare >>> pentru ca atunci knd incearca sa intre-n mintea barbatului tot k femei gandesc :lol:

X-Ray-Eyes 04-02-07 05:14

Quote:

Fericit cu p#l@ in coor nu am mai auzit ... si nici nu vreau sa aud din pct meu de vedere ... deci ... a dracu fericire e aia sa scapi ulei pe la semering !!!

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning