![]() |
Re: SABLEZ / POLISEZ JANTE
Ai PM.
Pentru pachet SABLAT + POLISAT + VOPSIT se face reducere!!! |
1 Attachment(s)
cam asa arata jantele si sunt pe 17''
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ai idee ce PCD au jantele din postul de mai sus? Multumesc frumos. PS: Poti sa imi spui, te rog frumos, cat ma costa sablarea si vopsirea unor jante pe 13, de tabla (de matiz)? Am atasat o poza ca sa vezi culoarea. Si inca o intrebare: se poate polish pe buza la janta de tabla? Multumesc! |
4 jante pe 18" de sablat si dat o vopsea gri metal?
sau poate negre??? un pret te rog. ms |
1 Attachment(s)
Saut! Ma intereseaza cat ma costa sa mi polisezi buza la jantele din poza. Sunt Dotz Mugello 8,5 J pe 17. Si ma intereseaza un pret si pentru sablat miezul si vopsit in mov sau bleu. Poti sa mi dai un PM cu pretul doar pentru polisat buza si un pret cu tot cu vopsit? Multumesc anticipat!
|
2 buze 0.5 BBS RM + 2 buze 3 (care sunt polisate dar mai trebuiesc putin frecat la ele pentru ca stau de mult ) + vopsit electrostatic bolturile (120) ... Pret pe PM
Multumesc ! |
Quote:
UN MARE UP !!! PT CA MERITA :D |
Un numar de telefon? Un prieten e interesat sa sableze 2 perechi de jante si vrea sa ia legatura cu cine se ocupa de treaba asta la voi :)
|
:)) si nu aveai nr meu? :p
|
Sincer, nu, ca am facut varza cateva telefoane in ultima vreme :lol: Da-mi PM cu un numar de contact, sa sune omu' zilele astea :wink:
|
0766 403 687. Dar o sa vorbeasca cu mine.
|
cat ma costa sa fac si eu un set de jante pe 14 albe
|
Cu ce se face sablarea?
Nisip cumva? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning